Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Tony Cascarino: «Ταιριάζει ιδανικά στην Liverpool ο Kalvin Phillips»

Tony Cascarino: «Ταιριάζει ιδανικά στην Liverpool ο Kalvin Phillips»

Η Liverpool παροτρύνεται από τον παλιό άσσο της Chelsea Tony Cascarino, να αποκτήσει τον Kalvin Phillips από την Manchester City, για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της μεσαίας γραμμής της, αφού οι Κόκκινοι απέσυραν το ενδιαφέρον τους από το κυνήγι του Jude Bellingham την περασμένη εβδομάδα.

Ο Bellingham είχε θεωρηθεί ως ο πρωταρχικός στόχος της Liverpool, με τον μέσο της Borussia Dortmund να θεωρείται αναπόσπαστο κομμάτι της διαδικασίας ανοικοδόμησής της. Οι Reds αποφάσισαν την προηγούμενη εβδομάδα ότι ένα ζητούμενο τίμημα άνω των 135 εκατομμυρίων λιρών συν τους μισθούς και τις αμοιβές υπογραφής, δεν είχε οικονομικό νόημα.

Ο Jurgen Klopp ισχυρίστηκε την Παρασκευή ότι η επιδίωξη πολύ ακριβών μεταγραφών, θα ήταν σαν να δίνεις σε ένα πεντάχρονο παιδί μια Ferrari τα Χριστούγεννα, με το αφεντικό της Liverpool να προτρέπει για ρεαλισμό.

Η άποψη του Klopp υποστηρίχθηκε από τον Tony Cascarino, ο οποίος είπε στο talkSPORT ότι ο Bellingham θα ήταν μια προσθήκη «πολυτελείας», αλλά δεν ήταν «απαραίτητη» κατά την αξιολόγηση των τρεχουσών αναγκών της Liverpool.

Ο πρώην επιθετικός της Chelsea ισχυρίστηκε ότι η Liverpool θα πρέπει να κοιτάξει προς τη σταθεροποίηση της μεσαίας γραμμής της και πρότεινε ότι ο Phillips θα ταίριαζε ιδανικά.

«Λατρεύω τον Jude Bellingham, νομίζω ότι είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητος για τη Liverpool αυτή τη στιγμή», είπε ο Cascarino. «Ο Jude είναι ένα υπέροχο ταλέντο και κάθε σύλλογος στην Ευρώπη θα τον ήθελε, όμως η Liverpool δεν είναι πλέον στους ενδιαφερόμενους.»

«Αλλά δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητος για τη Liverpool. Νομίζω ότι υπάρχουν πιο σημαντικοί τύποι παικτών, που πρέπει να αποκτηθούν πριν, αντί αυτής της «πολυτέλειας». Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να υπογράψουν δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν άμεσα και η κύρια δουλειά τους είναι να κερδίσουν την μπάλα πίσω – λίγο σαν τον Jordan Henderson.»

«Μου αρέσει ο Kalvin Phillips, δεν έχει χρησιμοποιηθεί στη Manchester City. Νομίζω ότι ο Phillips είναι ένας υπέροχος νικητής της μπάλας – τον είδαμε αρκετά στη Leeds Utd για να το ξέρουμε αυτό.»

«Πιστεύω ότι οι Reds πρέπει να επιστρέψουν στο πρώτο τους πλάνο, να κάνουν την ομάδα τόσο δύσκολο να την νικήσει κάποια άλλη, όσο ήταν πριν. Ήταν εξαιρετικοί στη μεσαία γραμμή με τον Henderson, τον Fabinho και τον Gini Wijnaldum. Πρόκειται για την ανοικοδόμηση της ραχοκοκαλιάς της ομάδας, για μένα.»

Ο Phillips εντάχθηκε στη Manchester City το περασμένο καλοκαίρι από τη Leeds Utd, σε συμφωνία 45 εκατομμυρίων λιρών, με τον Άγγλο διεθνή να υπογράφει εξαετές συμβόλαιο. Ο 27χρονος είχε ένα διαταραγμένο ξεκίνημα στην καριέρα του στην City με τραυματισμό στον ώμο και έχει κάνει μόλις 15 εμφανίσεις για τους πρωταθλητές της Premier League σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Phillips, ο οποίος επικρίθηκε από το αφεντικό της Manchester City Pep Guardiola, επειδή επέστρεψε από το Παγκόσμιο Κύπελλο υπέρβαρος, δεν έχει ξεκινήσει ακόμη αγώνα στην Premier League αυτή τη σεζόν.

Tony Cascarino: «Ταιριάζει ιδανικά στην Liverpool ο Kalvin Phillips»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com