Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Ενδιαφέρεται» για τον Bobby Firmino ο Jose Mourinho

«Ενδιαφέρεται» για τον Bobby Firmino ο Jose Mourinho

Ο manager της Roma Jose Mourinho, φέρεται να εξετάζει την απόκτηση του επιθετικού της Liverpool Roberto Firmino, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ο Firmino που λήγει το συμβόλαιο το καλοκαίρι στο Anfield, ενημέρωσε προσωπικά τον Jurgen Klopp για την απόφασή του να μην επεκτείνει την οκταετή θητεία του στο Merseyside.

Μετά την υπογραφή των Andrea Belotti και Paulo Dybala το περασμένο καλοκαίρι, ο Mourinho απέδειξε ότι μπορεί να προσελκύσει παίκτες με μεγάλα ονόματα στη Ρώμη. Το πρώην αφεντικό της Chelsea ελπίζει ότι ο Firmino θα είναι ο επόμενος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Ιταλία, η Roma ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στον 31χρονο και τον βλέπει ως κάποιον που θα μπορούσε να βοηθήσει να γίνει καταλύτης σε μια ενδεχομένως τεράστια σεζόν για την ομάδα της Serie A, καθώς στοχεύει στην επιστροφή στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ο πρώην manager της Real Madrid Jose Mourinho, είναι ένας σημαντικός παράγοντας για τη Roma, καθώς προσπαθεί να εξασφαλίσει μια θέση στο Champions League για την επόμενη σεζόν.

Ο Firmino που συνδέθηκε και με μετακίνηση στη Real Madrid τις τελευταίες εβδομάδες, πρόσφατα έσπασε τη σιωπή του για τη «συναισθηματική» αποχώρησή του από το Anfield.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν θα πω πολλά, γιατί αλλιώς θα γίνω δραματικός. Επειδή είναι μια όμορφη κληρονομιά με μια όμορφη ιστορία, σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Είμαι πολύ χαρούμενος και ευγνώμων στον Θεό για όλα όσα έχουμε χτίσει εδώ. Αλλά είναι μια νέα κατάσταση για μένα, δεν έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο».

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com