Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η Liverpool ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Enzo Le Fee της Lorient

Η Liverpool ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Enzo Le Fee της Lorient

Η Liverpool ενδιαφέρεται για την απόκτηση του μέσου της Lorient, Enzo Le Fee στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, αφού o ίδιος ο παίκτης επιβεβαίωσε την επιθυμία του να φύγει από τον σύλλογο, σύμφωνα με το 90min.

Η γαλλική ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Le Fee δεν σχεδιάζει να επεκτείνει το συμβόλαιό του με την Lorient, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2024, και θέλει να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν με την ομαδα να θελει να εισπράξει ενα χρηματικό ποσό

Ο Jurgen Klopp θέλει να ενισχύσει τη γερασμένη πλέον μεσαία γραμμή του με την υπογραφή ellite νέων ανερχόμενων ταλέντων, καθώς προσπαθεί να ξαναφτιάξει το βαρύ οπλοστάσιο που του έφερε επιτυχία κατά τη διάρκεια της θητείας του στον σύλλογο.

Η προτεραιότητα του Γερμανού προπονητή καθως και της ομάδας το καλοκαίρι είναι ο Άγγλος star της Borussia Dortmund o Jude Bellingham. Ωστόσο, αρκετοί σύλλογοι, όπως η Real Madrid, η Chelsea,η Manchester City,η Manchester United και η Paris Saint Germain ενδιαφέρονται επίσης να αποκτήσουν τον Άγγλο διεθνή το καλοκαίρι.

Η κίνηση θα μπορούσε να είναι περίπλοκη εάν η Liverpool δεν καταφέρει να εξασφαλίσει το εισητηριο για το Champions League την επόμενη σεζόν, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 6η θεση του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League με 42 βαθμούς, επτά βαθμούς πίσω από την τέταρτη Τotenham, με δύο παιχνίδια στη διαφορά.

Ως εκ τούτου, οι Merseysiders πρέπει να κρατήσουν ανοιχτές τις κεραίες τους για μεταγραφές στη μεσαία γραμμή και φαινομενικά έχουν προσδιορίσει τον Le Fee ως πιθανό μεταγραφικό στόχο τους

Ο Naby Keita και ο Alex Oxlade-Chamberlain έχουν ηδη πει ότι θα φύγουν από τον σύλλογο στο τέλος της σεζόν εφόσον λήγει το συμβόλαιό τους, δίνοντας χώρο για περαιτέρω ενίσχυση στη μεσαία γραμμή.

Ακούγεται ότι ο Klopp θέλει να κρατήσει τους James Milner και Jordan Henderson το καλοκαίρι, ωστόσο, αυτό δεν θα εμποδίσει τον σύλλογο από το να αγοράσει μέσους για να ενισχύσει την ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με το 90min, η Liverpool θα αντιμετωπίσει σκληρό ανταγωνισμό για την υπογραφή του Le Fee από διάφορους συλλόγους της Premier League, όπως η Tottenham, η Newcastle United, η Fulham και η Wolves.

Αρχικά,o Le Fee συνδέθηκε με μια μετακόμιση στη Leaster City ως αντικαταστάτης του Tielemans, αλλά η συμφωνία απέτυχε και οι Αλεπούδες επιστρέφουν τώρα στην αγορά για να ολοκληρώσουν μια συμφωνία για έναν παίκτη

Ο Le Fee, του οποίου η αξία ειναι στα 13 εκατομμύρια λίρες από την Transfermarkt και υπήρξε ένας από τους παίκτες που ξεχώρισαν για τη Lorient αυτή τη σεζόν στη Ligue 1, με 29 εμφανίσεις, πέντε γκολ και πέντε ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 23χρονος επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του ότι θέλει να φύγει από τη Lorient το καλοκαίρι, καθώς είναι στον σύλλογο από την ηλικία των οκτώ ετών.

«Ήρθε η ώρα να φύγω», είπε ο Le Fee στο Le Telegramme. «Έχω έναν ιδιαίτερο δεσμό με τον σύλλογο και γι’ αυτό ήθελα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου στην αρχή της σεζόν. Περίμενα μια προσφορά συμβολαίου από τη Lorient μέχρι τον Δεκέμβριο. Δεν ήρθε ποτέ. Τώρα, δεν περιμένω τίποτα από τον σύλλογο και δεν θα επεκτείνω το συμβόλαιό μου. Ελπίζω να φύγω αυτό το καλοκαίρι, ώστε η μεταγραφή μου να φέρει χρήματα στη Lorient »

Η Liverpool ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Enzo Le Fee της Lorient
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com