Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αισιόδοξη για Darwin Nunez η Liverpool ενόψει City

Αισιόδοξη για Darwin Nunez η Liverpool ενόψει City

Οι πιθανότητες φαίνεται πώς είναι υπέρ της παρουσίας του Darwin Nunez στην αποστολή της Liverpool στο παιχνίδι του Σαββάτου εναντίον της Manchester City.

Ο επιθετικός των Reds, παρότι αρχικά κλήθηκε στην εθνική Ουρουγουάης για το πρόσφατο international break, εν τέλει δε συναντήθηκε με τους συμπατριώτες του λόγω κοψίματος πού υπέστη ο αστράγαλός του κατά τη διάρκεια της ρεβάνς με τη Real Madrid στο Santiago Bernabeu.

Έκτοτε δεν υπήρξε κάποια σαφής ενημέρωση για την εξέλιξη του τραυματισμού του παίκτη της ομάδας μας. Σύμφωνα όμως με το φρέσκο ρεπορτάζ του έγκυρου δημοσιογράφου του GOAL, Neil Jones, η ομάδα αναμένει ο Darwin να είναι στη διάθεσή της στο ντέρμπι του Etihad.

Σε λίγες ώρες ο Jurgen Klopp θα παραχωρήσει τη συνέντευξη τύπου του, όπου εκτός του θέματος του Nunez, θα μας δώσει ένα update αναφορικά με τη διαθεσιμότητα των Cody Gakpo και Luis Diaz στο παιχνίδι με τους Cityzens. Υπενθυμίζουμε ότι ο Oλλανδός αποχώρησε από την αποστολή των Oranje λόγω ιού πού τη χτύπησε, ενώ ο Κολομβιανός ενδέχεται να μην είναι ακόμα έτοιμος για αγωνιστική δράση.

Το παλεύει για City ο Darwin Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com