Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Στόχος της Liverpool o Kim Min-Jae – Χαμηλά η ρήτρα του»

«Στόχος της Liverpool o Kim Min-Jae – Χαμηλά η ρήτρα του»

Τον Κορεάτη στόπερ της Napoli, Kim Min-Jae, κατονομάζει ως στόχο της Liverpool o Ben Jacobs, με τον Fabrizio Romano να επιβεβαιώνει τη χαμηλή ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος του CBS υποστηρίζει πως οι Reds, μαζί με τις Tottenham και Manchester United, έχουν στο… μπλοκάκι τους τον ποδοσφαιριστή των πρωτοπόρων της Serie A.

Μάλιστα, κατά την άποψή του, οι πιθανότητες να απορρίψει την United για μία εκ των άλλων δύο ομάδων είναι μεγάλες, αφού στα μάτια του Ten Hag το δίδυμο Varane – Martinez είναι δύσκολο να «σπάσει».

Ο Kim είναι 26 χρονών και έφτασε στον ιταλικό νότο το καλοκαίρι από την Fenerbahce, κάνοντας πολύ γρήγορα τη θέση στη βασική ενδεκάδα δική του, με εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν.

Ο προπονητής του, Luciano Spalletti, αλλά και ο συμπαίκτης του, Kvicha Kvaratskelia, τον έχουν χαρακτηρίσει ως «έναν εκ των κορυφαίων στόπερ του κόσμου».

Η Corriere Dello Sport, την οποία και επιβεβαίωσε χθες ο Fabrizio Romano, αποκάλυψε πως ο Κορεάτης έχει μια – σχετικά χαμηλή – ρήτρα στο συμβόλαιό του, ύψους 42,5 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία θα μπορεί να ενεργοποιηθεί για μια περίοδο 15 ημερών το καλοκαίρι. Παρόλα αυτά, η Napoli φέρεται να του προσφέρει νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο, το οποίο δεν θα περιέχει ρήτρα.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του Kim, είναι μικρότερη από 50 εκατομμύρια ευρώ και θα ισχύει για λίγες ημέρες αυτό τον Ιούλιο», είπε ο Romano.

«Υπάρχει λοιπόν η πιθανότητα να ενεργοποιηθεί η ρήτρα και να υπογράψει αλλού ο Kim Min-Jae. Αλλά ο παίκτης πρέπει επίσης να αποφασίσει να φύγει και η Napoli προσπαθεί να του προσφέρει νέο συμβόλαιο για να τον κρατήσει».

«Αυτή τη στιγμή ο παίκτης είναι πολύ ξεκάθαρος, θέλει να παραμείνει συγκεντρωμένος στο δεύτερο μέρος της σεζόν».

Οι Reds είναι πολύ πιθανό να αναζητήσουν μεταγραφή στα στόπερ, με ονόματα όπως οι Josko Gvardiol, Kim Min-Jae, Antonio Silva και Goncalo Inacio να έχουν γραφτεί ως πιθανοί αντικαταστάτες κάποιου (ή κάποιων) εκ των Joel Matip και Joe Gomez, αφού ο θόρυβος περί αποχώρησης τους (ειδικότερα του πρώτου) φουντώνουν.

Ως στόχος της Liverpool – μεταξύ άλλων – παρουσιάζεται ο Kim Min-Jae.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com