Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τρεις «μνηστήρες» από την Premier League για τον Chamberlain

Τρεις «μνηστήρες» από την Premier League για τον Chamberlain

Ο Alex Oxlade-Chamberlain θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και ήδη τρεις σύλλογοι της Premier League έχουν εμφανιστεί ως ενδιαφερόμενοι μνηστήρες.

Μετά από έξι χρόνια στο Anfield, η φετινή σεζόν θα είναι η τελευταία του Oxlade-Chamberlain χωρίς να συζητηθεί νέο συμβόλαιο, αφού έχει αποδειχθεί εδώ και καιρό ότι είναι ένας παίκτης του περιθωρίου για τον Jurgen Klopp.

Ενώ όμως η καριέρα του στη Liverpool πλησιάζει στο τέλος της, ο Sami Mokbel της Mail, ο οποίος στο παρελθόν είχε στενές σχέσεις με τους εκπροσώπους του Oxlade-Chamberlain, αναφέρει ότι τρεις σύλλογοι της Premier League ενδιαφέρονται για την υπογραφή του.

Ο Mokbel δηλώνει ότι η Aston Villa, η Newcastle και η Brighton έχουν «ένα πρώιμο ενδιαφέρον» για τον μέσο, με συλλόγους της Serie A να έχουν επίσης δείξει ενδιαφέρον. Η Brighton που είχε συνδεθεί με την κίνηση του Ιανουαρίου για την απόκτηση του Oxlade-Chamberlain, αλλά με ελεύθερη μεταγραφή το καλοκαίρι, δεν βιαζόταν να κάνει κίνηση.

Ο 29χρονος έχει πραγματοποιήσει 12 συμμετοχές φέτος και συνολικά μόλις 471 λεπτά, με έναν τραυματισμό στον προσαγωγό κατά την προετοιμασία να τον βάζει αμέσως σε δεύτερη μοίρα. Μόλις πέντε φορές συμπεριλήφθηκε στην αρχική ενδεκάδα, επτά φορές κάθισε στον πάγκο και επτά φορές έμεινε αχρησιμοποίητος σε επτά παιχνίδια.

Ο Oxlade-Chamberlain είδε την καριέρα του στη Liverpool να παίρνει διαφορετική τροχιά μετά τον άσχημο τραυματισμό του στο γόνατο το 2017/18, ένας παίκτης που έχτιζε δυναμική, μόνο και μόνο για να τη δει να καταρρέει. Από τότε που επέστρεψε στη δράση στο τέλος της σεζόν 2018/19, ο Oxlade-Chamberlain έχει συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα μόλις 49 φορές, με τις υπόλοιπες 54 συμμετοχές του να μπαίνει στο παιχνίδι ως αλλαγή.

Ο Harvey Elliott, για παράδειγμα, ο οποίος υπέγραψε πριν από τη σεζόν 2019/20 και πέρασε μια σεζόν ως δανεικός στην Blackburn, έχει ήδη 36 συμμετοχές.

Ο 29χρονος επιθετικός μέσος, έχει μιλήσει στο παρελθόν για την επιθυμία του να «παραμείνει σε ένα πραγματικά καλό επίπεδο για όσο το δυνατόν περισσότερο», ώστε να τον δει ο γιος του να παίζει. Και λαμβάνοντας υπόψη τα τελευταία χρόνια που πέρασε ο Oxlade-Chamberlain, είναι προφανής η επιθυμία να τον δει να βρίσκει έναν σύλλογο που θα ανάψει και πάλι τη σπίθα και θα του παρέχει τακτικό χρόνο συμμετοχής.

Τρεις «μνηστήρες» από την Premier League για τον Chamberlain
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com