Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αγώνα δρόμου ο Haaland για να προλάβει το παιχνίδι με την Liverpool

Αγώνα δρόμου ο Haaland για να προλάβει το παιχνίδι με την Liverpool

Ο Erling Halaand τέθηκε εκτός των διεθνών αγώνων της Νορβηγίας με την Ισπανία και τη Γεωργία, λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα.

Ο επιθετικός της Manchester City Erling Haaland, βρίσκεται σε αγώνα δρόμου με τον χρόνο για να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τη Liverpool την 1η Απριλίου, αφού αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την αποστολή της Νορβηγίας.

Ο πρώτος σκόρερ της Premier League επρόκειτο να εκπροσωπήσει τη χώρα του σε αγώνες με την Ισπανία και τη Γεωργία αυτή την εβδομάδα. Αλλά η Νορβηγική ομοσπονδία επιβεβαίωσε ότι ο σκόρερ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω τραυματισμού στη βουβωνική χώρα.

Η Liverpool θα επισκεφθεί το Etihad όταν ολοκληρωθεί η διεθνής διακοπή, για να δώσει το πρώτο από τα τρία τεράστια διαδοχικά παιχνίδια με την ομάδα του Pep Guardiola, την Chelsea και την Arsenal, σε μια τριάδα αγώνων που μπορεί να βάλει την βάση για την τετράδα ή να καταστρέψει τις ελπίδες των Reds για πρόκριση στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Όμως η απουσία του Haaland θα ήταν αναμφίβολα μια ώθηση για τον Jurgen Klopp, καθώς το αφεντικό των Reds θέλει να καταφέρει να ντουμπλάρει τις φετινές νίκες στο πρωτάθλημα επί των περσινών πρωταθλητών της Premier League.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Νορβηγία, ο Haaland παραπονέθηκε για πόνο στη βουβωνική χώρα μετά τη νίκη της City με 6-0 επί της Burnley για το FA Cup – ένα παιχνίδι στο οποίο ο επιθετικός σημείωσε χατ-τρικ.

Η City απέχει οκτώ βαθμούς από την πρωτοπόρο Arsenal, καθώς προσπαθεί να πιέσει τους παίκτες του Mikel Arteta και να επωφεληθεί από το πλεονέκτημα του ενός αγώνα παραπάνω. Η Liverpool από την άλλη, έχει να προσπαθήσει να μπει στην πρώτη τετράδα. Οι «Red’s» βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην έκτη θέση του πίνακα, οκτώ βαθμούς πίσω από την τέταρτη Totttenham, αλλά με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Ο γιατρός της εθνικής ομάδας της Νορβηγίας Ola Sand, δήλωσε ότι ο Haaland θα επιστρέψει τώρα στη City για ιατρική παρακολούθηση, αλλά το μέγεθος του τραυματισμού του στη βουβωνική χώρα δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί.

Αγώνα δρόμου ο Haaland για να προλάβει το παιχνίδι με την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com