Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Julian Ward «σφραγίζει τη συμφωνία» με τη νέα του ομάδα

Ο Julian Ward «σφραγίζει τη συμφωνία» με τη νέα του ομάδα

Ο Julian Ward θα αποχωρήσει από τη Liverpool στο τέλος της σεζόν αφού παραιτήθηκε από τη θέση του αθλητικού διευθυντή και θα ενταχθεί πλέον σε νέο σύλλογο στην Ευρώπη.

Πρόκειται αναμφισβήτητα για τον μεγαλύτερο «διορισμό» που πρέπει να πραγματοποιήσει ο σύλλογος τους επόμενους μήνες, είτε εντός είτε εκτός γηπέδου, με έναν νέο αθλητικό διευθυντή να είναι θέμα υψίστης σημασίας.
Τέσσερις μήνες μετά την είδηση της παραίτησης του Ward ωστόσο, δυστυχώς δεν φαίνεται να έχει υπάρξει καμία κίνηση όσον αφορά την εξεύρεση του διαδόχου του.

Φυσικά, η δουλειά θα συνεχιστεί στο παρασκήνιο, αλλά οι συνδέσεις με τον Paul Mitchell της Monaco και τον Markus Krosche της Eintracht Frankfurt έχουν ήδη διαψευστεί, μαζί με τους ισχυρισμούς περί ενδιαφέροντος για τον πρώην επικεφαλής σκάουτερ της Dortmund, Sven Mislintat.

Υπήρξαν ακόμη και προτάσεις ότι ο Dave Fallows, που σήμερα είναι ο επικεφαλής σκάουτερ της Liverpool, θα μπορούσε να προαχθεί σε έναν ρόλο που θα επιβλέπει όλες τις μετεγγραφικές κινήσεις.

Όμως, αν και δεν υπάρχει καμία διευκρίνιση σε αυτό το στάδιο – με μόλις δυόμισι μήνες μέχρι να ανοίξει η μεταγραφική περίοδος – ο Ward έχει «κλείσει συμφωνία» για να ενταχθεί στον Ajax.

Αυτό αναφέρει ο Simon Mullock της Mirror, ο οποίος ισχυρίζεται ότι ο Ward συμφώνησε να ενταχθεί στον ολλανδικό σύλλογο μετά από «μια σημαντική ανακάλυψη για τους οικονομικούς όρους» στις συνομιλίες με τον διευθύνοντα σύμβουλο Edwin van der Sar. Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη του μέρα στη θέση αυτή θα είναι η 1η Ιουλίου.

Η είδηση αυτή έρχεται μετά από σχεδόν έξι εβδομάδες εικασιών για μετακίνηση στον Ajax, με τον Ward να προσελκύει επίσης το ενδιαφέρον της OGC Nice στη Γαλλία. Ενώ λέγεται ότι υπήρχε ρήτρα απαγόρευσης ανταγωνισμού στο συμβόλαιό του με τη Liverpool για να αποφύγει την άμεση μετακίνησή του σε αντίπαλο της Premier League, αυτή δεν ισχύει για συλλόγους εκτός Αγγλίας.

Ο Ολλανδός δημοσιογράφος Mike Verweij δήλωσε στο Kick-Off podcast της De Telegraaf την Παρασκευή ότι, ο μισθός του Ward παρέμενε ένα θέμα στις συζητήσεις, αλλά η ενημέρωση του Mullock δείχνει ότι αυτό το εμπόδιο έχει πλέον ξεπεραστεί. Σίγουρα θα είναι μια ενδιαφέρουσα δουλειά για τον Ward – ο οποίος έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Πορτογαλία, την Ισπανία και τη Νότια Αμερική – με την ομάδα του Ajax να βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη.

Αλλά το πού αφήνει τη Liverpool είναι ασαφές, με τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή να είναι ζωτικής σημασίας όταν πρόκειται για συζητήσεις σχετικά με μετεγγραφές, πωλήσεις και νέα συμβόλαια. Το να μπεις στο καλοκαίρι χωρίς να έχεις αντικαταστήσει τον Ward, τη στιγμή που η ομάδα του Jurgen Klopp χρειάζεται απεγνωσμένα αναδόμηση, θα μπορούσε να κοστίσει ακριβά.

Ο Julian Ward «σφραγίζει τη συμφωνία» με τη νέα του ομάδα
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com