Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τίμησε τον Lucas Leiva με γκολ & αφιέρωση ο Luis Suarez

Τίμησε τον Lucas Leiva με γκολ & αφιέρωση ο Luis Suarez

Ο Luis Suarez τίμησε τον πρώην συμπαίκτη του στη Liverpool Lucas Leiva, με αφιέρωση σε μήνυμα έξι λέξεων στον πανηγυρισμό του γκολ που σημείωσε πρόσφατα.

Ο πρώην άσσος των Reds Luis Suarez, απέτισε συγκινητικό φόρο τιμής στον παλιό του συμπαίκτη, ο οποίος αναγκάστηκε πρόσφατα να αποσυρθεί λόγω καρδιακού προβλήματος.

Ο Suarez εντάχθηκε στην Gremio στο τέλος του περασμένου έτους, αφού ολοκλήρωσε την παραμονή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο μέσω μιας σύντομης θητείας στην πρώτη του ομάδα στην Ουρουγουάη, τη Νational. Έκανε το ντεμπούτο του για τον σύλλογο τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και σημείωσε χατ-τρικ στη διαδικασία.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι του Grêmio εναντίον της Ypiranga-RS στο Campeonato Gaucho Cup, ο Suárez σημείωσε το εναρκτήριο γκολ. Σηκώνοντας τη φανέλα του, αποκάλυψε ένα μπλουζάκι από κάτω με ένα μήνυμα για τον Lucas Leiwa τον πρώην σταρ της Liverpool, Lazio και Gremiο, ο οποίος αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω σοβαρού καρδιακού προβλήματος, που βρέθηκε σε ιατρικές εξετάσεις πριν από τη σεζόν.

Ο Lucas είναι τώρα 36 ετών και παραδέχτηκε ότι «η υγεία του προέχει», αν και προφανώς δεν ήταν εύκολη η απόφαση, καθώς αποκάλυψε τα νέα σε μια δακρυσμένη συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

Τίμησε τον Lucas Leiva με γκολ & αφιέρωση ο Luis Suarez
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com