Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Anfield Road Stand: Τελευταίες εξελίξεις & μια 1η ματιά στο εσωτερικό του

Anfield Road Stand: Τελευταίες εξελίξεις & μια 1η ματιά στο εσωτερικό του

Δεκαοκτώ μήνες από τότε που ξεκίνησαν οι εργασίες για το έργο επέκτασης της Anfield Road – η οποία θα ανοίξει εγκαίρως για την επόμενη σεζόν, αυξάνοντας τη χωρητικότητα του σταδίου σε 61.000 – οι οπαδοί μπορούν να δουν πώς εξελίσσονται εσωτερικά και εξωτερικά τα έργα.

Στο σχετικό βίντεο, το drone ταξιδεύει σε κάθε έναν από τους τρεις ορόφους του για να καταγράψει πώς διαμορφώνεται η νέα κερκίδα – συμπεριλαμβανομένου του ισογείου, όπου θα στεγαστεί το εκτεταμένο πάρκο φιλάθλων, και των τριών επιπέδων πάνω από αυτό, όπου θα στεγαστούν οι αίθουσες φιλοξενίας και οι οπαδοί των γηπεδούχων και των φιλοξενούμενων.

Μέχρι στιγμής έχει σημειωθεί απίστευτη πρόοδος προκειμένου να προστεθούν 7.000 επιπλέον θέσεις εγκαίρως για τη σεζόν 2023-24. Ο κύριος σκελετός έχει πλέον ολοκληρωθεί – όλος ο χαλύβδινος σκελετός, οι κολόνες και τα δοκάρια – και παράλληλα μπορείτε επίσης να δείτε την έναρξη της εξωτερικής τοιχοποιίας της πρόσοψης.

Οι γερανοί με ερπύστριες που σε ύψος 152,4 μέτρων, οι οποίοι έκαναν μεγάλο μέρος της βαριάς ανύψωσης – συμπεριλαμβανομένου του δικτυώματος 300 τόνων – έχουν πλέον εγκαταλείψει το εργοτάξιο και η νέα οροφή εξελίσσεται φανταστικά και μπορεί να φανεί από χιλιόμετρα μακριά, καθώς αλλάζει τον ορίζοντα της πόλης. Η παλιά στέγη βρίσκεται ακόμη στη θέση της και θα αφαιρεθεί κατά τη διάρκεια της σεζόν που διανύουμε.

Ο Paul Cuttill, αντιπρόεδρος των λειτουργιών του σταδίου, δήλωσε: «Η πρόοδος που έχει σημειωθεί είναι αξιοσημείωτη. Ακόμα πιο αξιοσημείωτο αν σκεφτεί κανείς ότι καταφέραμε να κρατήσουμε το χρονοδιάγραμμα και να συνεχίσουμε να διατηρούμε την πλήρη χωρητικότητα του Anfield, διοργανώνοντας μέχρι στιγμής πάνω από 50 αγώνες και τρεις συναυλίες σε ένα εργοτάξιο που λειτουργεί.»

«Αυτό το νέο υλικό είναι μια σπουδαία εικόνα και δείχνει πώς διαμορφώνεται η επέκταση στο εσωτερικό της και συμβάλλει στο να ζωντανέψει περισσότερο για τους οπαδούς. Τώρα προχωράμε ολοταχώς για να είμαστε έτοιμοι για τη σεζόν 2023-24. Ανυπομονούμε να έχουμε ακόμα περισσότερους οπαδούς στο Anfield, η ατμόσφαιρα θα είναι καλύτερη από ποτέ».

Αυτό είναι το τρίτο μεγάλο έργο κατασκευής κτηρίων που αναλαμβάνει η LFC τα τελευταία χρόνια, μετά την κατασκευή της νέας κεντρικής κερκίδας το 2016 και τα εγκαίνια του υπερσύγχρονου προπονητικού κέντρου AXA τον Νοέμβριο του 2020.

Anfield Road Stand: Τελευταίες εξελίξεις & μια 1η ματιά στο εσωτερικό του
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com