Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fabinho: «Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τύπος παίκτη ο Firmino»

Fabinho: «Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τύπος παίκτη ο Firmino»

Ο Fabinho ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι θέλει να δει τον Roberto Firmino να μένει για πάντα στον Σύλλογο των Reds, παρ’ όλο που ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα φύγει στο τέλος της σεζόν ως ελεύθερος.

Μιλώντας για τον συμπατριώτη του Firmino, ο Fabinho είπε στο ESPN Brasil: «Ο Bobby είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τύπος. Είναι υπέροχο να τον έχεις συμπαίκτη. Είναι ένας τύπος που αρέσει σε όλους. Είναι ένας τύπος που για μένα θα έπρεπε να μείνει για πάντα στη Liverpool. Ήταν πολύ σημαντικός για την άφιξή μου στην ομάδα και θα ήθελα πάρα πολύ να έμενε μαζί μας αλλά ας απολαύσουμε αυτούς τους τελευταίους μήνες που τον έχουμε εδώ»

Πρόσθεσε: «Δεν ξέρω αν η κατάσταση μπορεί ακόμα να αλλάξει και αστειευόμαστε λίγο μαζί του με αυτό. Αλλά ας το απολαύσουμε όσο έχουμε αυτόν τον παίκτη μαζί μας γιατί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τύπος.»

Ο Firmino έχει κατακτήσει επτά τρόπαια κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Liverpool. Αυτό περιλαμβάνει ένα UEFA Champions League, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων FIFA, ένα Κύπελλο Αγγλίας, ένα Super Cup UEFA, ένα Κύπελλο EFL, ένα Community Shield και έναν τίτλο Premier League.

Οι Red fans, τον έχουν στην καρδιά τους και τον έχουν τοποθετήσει ανάμεσα σε άλλους Legends του Συλλόγου.

Fabinho: «Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τύπος παίκτη ο Firmino»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com