Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Όλα στραβά στο Bournemouth…

Όλα στραβά στο Bournemouth…

Ένα βήμα μπροστά, δύο βήματα πίσω. Αυτό κάνει όλη τη σεζόν και έκανε και σήμερα η Liverpool, που ηττήθηκε με 1-0 από την Bournemouth στο Vitality, η οποία ήταν ουραγός πριν ξεκινήσει η αγωνιστική.

Πολύ κακή εμφάνιση από τους Reds, με αμυντικά λάθη, αλλά και χαμένο πέναλτι από τον Mo Salah.

Α’ Ημίχρονο: Με μόλις μια αλλαγή από το 7-0 επί της Manchester United ξεκίνησαν οι Reds στο Bournemouth, καθώς ο Stefan Bajcetic πήρε φανέλα βασικού αντί του Jordan Henderson.

Οι Reds άγγιξαν πρώτοι το 0-1 μόλις στο 6’ με την κεφαλιά του van Dijk, έπειτα από κόρνερ του Alexander-Arnold, με τον Lerma να απομακρύνει όμως πάνω στη γραμμή.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν 3 λεπτά αργότερα, όταν μετά από λάθος του Trent, ακολούθησε μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Ouatara, ο οποίος πέρασε και τον Alisson, αλλά δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στη συνέχεια.

Οι Reds ωστόσο δεν αποδιοργανώθηκαν από την ευκαιρία των Cherries και απείλησαν ξανά με τους Nunez και Robertson, με τον Neto να έχει απάντηση.

Μετά το πρώτο τέταρτο, η απόδοση της Liverpool είχε πέσει αισθητά, με την Bournemouth παράλληλα να ανεβαίνει και να παίρνει προβάδισμα στο 28’ με τον Billing, έπειτα από σωστό γύρισμα του Ouatara. Κακή αντίδραση από τον van Dijk στη φάση και αδυναμία απομάκρυνσης από τον Konate.

Η Liverpool είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει με νέα κεφαλιά του van Dijk στο 41’, όμως αυτή τη φορά η προσπάθεια του Ολλανδού έφυγε εκτός, όπως και εκείνη του Solanke στο επόμενο λεπτό, που δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 από καλή θέση.

Β’ Ημίχρονο: Με αλλαγή ξεκίνησε η επανάληψη για τους Reds, αφού ο Diogo Jota πήρε τη θέση του Harvey Elliott.

Ο Πορτογάλος μάλιστα είχε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 49’, όμως ο Neto πραγματοποίησε μια μεγάλη επέμβαση στο σουτ του.

Το καλό ξεκίνημα της Liverpool στο δεύτερο μέρος δεν είχε όμως συνέχεια και ο Klopp έκανε ακόμη 3 αλλαγές στο 65’, με τους Trent, Fabinho και Nunez να παραχωρούν τις θέσεις τους, στους Henderson, Milner και Firmino.

Ο James Milner αμέσως μόλις πέρασε στον αγώνα, σέντραρε σωστά από τα δεξία προς τον Jota και ο Smith σταμάτησε με το χέρι την κεφαλιά του τελευταίου, με τον Brooks να υποδεικνύει το πέναλτι, έπειτα από χρήση του VAR.

Ούτε όμως από την άσπρη βούλα ήρθε η λύση για το σύνολο του Klopp, αφού ο Salah που ανέλαβε την εκτέλεση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Οι Reds σταμάτησαν στο χαμένο πέναλτι του Salah, μη καταφέρνοντας μέχρι το 95’ να απειλήσουν, όταν ο Gakpo έπιασε ένα μονοκόμματο εντός περιοχής σουτ, αλλά δεν βρήκε εστία.

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold (Milner 65′), Konate, Van Dijk, Robertson; Fabinho (Henderson 65′), Elliott (Jota 46′), Bajcetic (Carvalho 87′); Salah, Nunez (Firmino 65′), Gakpo

Πάγκος: Adrian, Matip, Τσιμίκας, Arthur

Επόμενος αγώνας για τους Reds το βράδυ της Τετάρτης στο Santiago Bernabeu κόντρα στη Real Madrid.

Απογοήτευση ξανά για τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com