Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Εκτός εαυτού ο Klopp με οπαδό των Reds στην φάση με Robertson

Εκτός εαυτού ο Klopp με οπαδό των Reds στην φάση με Robertson

Ο Jurgen Klopp βρέθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα από την χαρά του πανηγυρισμού σε κατάσταση εκτός εαυτού, γεμάτος από θυμό κατά τη διάρκεια της νίκης της Liverpool με 7-0 επί της Manchester United.

Μια συναισθηματική μεταστροφή, που σίγουρα θα εξέπληξε τους οπαδούς χωρίς να γνωρίζουν τα όσα συνέβησαν, αμέσως μετά το γκολ του Bobby Firmino στις καθυστερήσεις του Anfield.

Πλάνα που μοιράστηκαν από το γήπεδο από μια νέα οπτική γωνία ωστόσο, έριξαν νέο φως στον οπαδό των Reds που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και ο οποίος στην προσπάθειά του να πανηγυρίσει το 7ο γκολ των Κόκκινων, έφτασε κοντά στο να τραυματίσει αρκετά μέλη της ομάδας των Reds με τα καμώματά του, με τον Andy Roberston να πέφτει στο έδαφος από την επαφή του οπαδού με το γκρουπ των παικτών που πανηγύριζε.

Ο εν λόγω οπαδός συνελήφθη και θα υποστεί αυστηρή τιμωρία για τις ενέργειές του, παρ’ όλο που φάνηκε ότι η «βουτιά» που επέλεξε σαν τρόπο να πανηγυρίσει ήταν ένα τυχαίο λάθος, καθώς επιβράδυνε για να πανηγυρίσει με τους παίκτες κοντά στη σημαία του κόρνερ.

Εκτός εαυτού ο Klopp με οπαδό των Reds στην φάση με Robertson
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com