Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η UEFA αποζημιώνει τους φιλάθλους των Reds για τον περσινό τελικό

Η UEFA αποζημιώνει τους φιλάθλους των Reds για τον περσινό τελικό

Σε μια σωστή κίνηση, αν και με 10 μήνες καθυστέρηση, αποφάσισε να προχωρήσει σήμερα η UEFA, καθώς σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, θα αποζημιώσει όλους τους φιλάθλους της Liverpool που είχαν αγοράσει για τον περσινό τελικό του Champions League στο Παρίσι.

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία έλαβε την απόφαση για αποζημίωση, μετά την ανεξάρτητη έκθεση για τον τελικό που δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο και δικαίωνε τους Red Fans, τονίζοντας πως από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα έξω από το γήπεδο, με τις ενέργειες των οπαδών της ομάδας να παίζουν καθοριστικό ρόλο για την αποφυγή των χειρότερων.

Τώρα, η UEFA θα συνεργαστεί με τον σύλλογο, ώστε να επιστρέψει τα χρήματα σε 19.618 φίλους της Liverpool που είχαν αγοράσει εισιτήριο για τις θύρες A, B, C, X, Y και Z του Stade de France.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

“ Έχουμε λάβει υπόψη έναν τεράστιο αριθμό απόψεων που εκφράζονται τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά και πιστεύουμε ότι έχουμε καταλήξει σε ένα σχέδιο που είναι ολοκληρωμένο και δίκαιο. ”

“ Εκτιμούμε τη συμβολή των οργανώσεων φίλων της Liverpool FC Spirit of Shankly (SoS) και του Liverpool Disabled Supporters Association (LDSA), καθώς και τον ανοιχτό και διαφανή διάλογο σε όλη αυτή την περίοδο. ”

“ Αναγνωρίζουμε τις αρνητικές εμπειρίες αυτών των οπαδών εκείνη την ημέρα και με αυτό το πρόγραμμα θα επιστρέψουμε χρήματα στους φιλάθλους που είχαν αγοράσει εισιτήρια και που επηρεάστηκαν περισσότερο από τις δυσκολίες πρόσβασης στο γήπεδο. ”

Οι οπαδοί της Liverpool βίωσαν έναν εφιάλτη στο Παρίσι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com