Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ten Hag: «Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο»

Ten Hag: «Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο»

O Erik ten Hag στο Anfield.

Ο Erik Ten Hag είδε καλύτερη την ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα με τη Liverpool, όπως δήλωσε ο ίδιος, παρά την συντριβή που γνώρισε με το βαρύ 7-0.

Ο Ολλανδός κλήθηκε να μιλήσει για την ήττα και να την συγκρίνει με εκείνη κόντρα στην Brentford με 4-0: 

“ Νομίζω ότι είναι τεράστια η διαφορά γιατί στο Brentford ήμασταν πίσω με 4-0 στο ημίχρονο. Σήμερα ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, είχαμε δύο τετ α τετ με τον τερματοφύλακα, εκείνοι δεν είχαν. ”

“ Κάναμε ένα λάθος και δεχθήκαμε ένα γκολ, ήμασταν στο παιχνίδι, οπότε ήταν έκπληξη γιατί μετά το ημίχρονο δώσαμε το παιχνίδι τόσο γρήγορα στον αντίπαλο. ”

“ Πήραμε κακές αποφάσεις με την μπάλα, το πώς δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ ήταν ενοχλητικό. Το τρίτο είναι καθοριστικό, ωστόσο είναι αντιεπαγγελματικό, να μην ακολουθούμε τον παίκτη, να μην τον παρακολουθεί ο δικός μας, ειδικά σε αυτό το γκολ, δεν το κάναμε. Στο 3-0, αυτό είναι ένα χαμένο παιχνίδι. ”

“ Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι, αυτό δεν κάναμε. Αυτό με εξέπληξε. Δεν το έχω δει από την ομάδα μου. Δεν νομίζω ότι είμαστε εμείς. Δεν νομίζω ότι είναι η Manchester United αυτή.”

Έπειτα ρωτήθηκε τι σκεφτόταν κατά τη διάρκεια της συντριβής:

“ Αναλύω την εμφάνιση της ομάδας μου, ποια είναι η προσέγγιση των παικτών μου, ποιος ο χαρακτήρας τους, η νοοτροπία τους και πως διαχειρίζονται ένα πισωγύρισμα. Παρατηρώ τη γλώσσα του σώματος τους. ” Είπε ο Ten Hag.

“ Εκείνοι δεν τα έβγαλαν πέρα. Δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν. ”

Μια ασταμάτητη Liverpool έκανε ό,τι ήθελε την Manchester United.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com