Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Δίνει περισσότερα από τους τρεις βαθμούς»

Klopp: «Δίνει περισσότερα από τους τρεις βαθμούς»

Για τη μεγάλη σημασία του αυριανού εντός έδρας αγώνα κόντρα στη Manchester United μίλησε ο Jürgen Klopp στο Sky Sports, τονίζοντας πως είναι εξίσου σημαντικό και για τους δύο συλλόγους και δίνει περισσότερα από ένα απλό τρίποντο.

Οι αυριανοί φιλοξενούμενοι είχαν επικρατήσει με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι του Αυγούστου, ενώ πέρυσι οι Reds κέρδισαν τους αιώνιους αντιπάλους τους με συνολικό σκορ 9-0 στα δύο ματς.

Ο Γερμανός στις δηλώσεις του ανέφερε:

“ Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Και οι δύο είναι προφανώς σε διαφορετικές θέσεις αυτή τη στιγμή, αλλά είναι πραγματικά σημαντικό. Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια που μπορώ να φανταστώ τουλάχιστον, και ανυπομονώ πραγματικά για αυτό. ”

“ Είναι το ντέρμπι για μένα, είναι ένα τεράστιο. Ανά τα χρόνια είναι πάντα ένα καλό παιχνίδι, υπέροχη ατμόσφαιρα και στα δύο γήπεδα. Σέβομαι αυτό που κάνουν. Έχουν μετατραπεί σε μηχανή αποτελεσμάτων. ”

“ Είναι εξίσου σημαντικό να κερδίζεις [ακόμα κι αν είναι αργά στη σεζόν] και πιστεύω ότι και για τις δύο [ομάδες], αξίζει περισσότερους από τρεις βαθμούς. Η United ξέρω ότι είναι 100% ακόμα στον αγώνα για το πρωτάθλημα, όλοι μάλλον το ξέρουν αυτό. ”

“ Για εμάς, είναι πολύ σημαντικό, επίσης, γιατί θέλουμε να κάνουμε το επόμενο βήμα για να πλησιάσουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε [την τετράδα]. Δεν ξέρω αν αυτό το παιχνίδι χρειάζεται πραγματικά επιπλέον στόχους. Πάντα ένιωθα την πλήρη σημασία αυτού του παιχνιδιού, όποτε και αν παίζαμε. ”

Να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο θέλουν οι Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com