Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι»

Salah: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι»

Ο Mo Salah χρειάζεται μόνο ένα τέρμα, για γίνει ο πρώτος σκόρερ της Liverpool, μαζί με τον Robbie Fowler στην Premier League και μίλησε για το ενδεχόμενο να το κάνει στο Κυριακάτικο παιχνίδι με την Manchester United.

Αναφορικά με το ρεκόρ και τον αγώνα, ο Mo δήλωσε:

“ Αυτό το ρεκόρ ειδικά για μένα ήταν πραγματικά ξεχωριστό, γιατί μετά την πρώτη μου σεζόν είχα περίπου 31 γκολ και σκέφτηκα, «θέλω να γίνω ο πρώτος σκόρερ για τη Liverpool στην Premier League. ». ”

“ Για μένα θα είναι ξεχωριστό. Είναι κάτι που πραγματικά κυνηγώ. Έχω μερικά καλά [ρεκόρ] στη Liverpool [ήδη]. Αλλά για να είμαστε δίκαιοι, αρκεί να πετύχουμε κάτι με την ομάδα, αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα. ”

“ Είμαι τόσο χαρούμενος και τόσο περήφανος που σπάω ρεκόρ και κερδίζω τρόπαια με μια ομάδα όπως η Liverpool. Δεν θέλω να είμαι σε μια μικρότερη ομάδα και είμαι ο μόνος που σπάω ρεκόρ και αυτό να είναι όλο. ”

“ Θα ήταν ωραίο να πετύχουμε αυτό το ρεκόρ σε εκείνο το μεγάλο παιχνίδι, ειδικά απέναντι στη United, γνωρίζουμε τη σχέση μεταξύ Liverpool και United. ”

“ Φυσικά υπάρχει επιπλέον κίνητρο, αλλά για μένα, όποιος μας κάνει να σκοράρουμε, όποιος μας κάνει να κερδίσουμε, είμαι ευχαριστημένος. [Είτε] το ρεκόρ θα έρθει αυτό το παιχνίδι, στο παιχνίδι μετά, ή στο πιο μετά, όποτε έρθει, θα είμαι χαρούμενος. ”

“ Σε αυτό το χρειαζόμαστε μόνο να το κερδίσουμε γιατί θα είμαστε πιο κοντά στην πρώτη τετράδα και αυτό χρειαζόμαστε. ” Τόνισε ο Salah.

“ Είναι μεγάλο παιχνίδι γιατί η United είναι σε καλή πορεία, κερδίζει σχεδόν κάθε παιχνίδι και έχει καλό προπονητή, καλούς παίκτες, η ομάδα έχει σταθερότητα και αυτοπεποίθηση. Οπότε πρέπει απλώς να παίξουμε το παιχνίδι μας και να προσπαθήσουμε να απολαύσουμε και να δούμε τι θα συμβεί. ”

Να σκοράρει ξανά θέλει ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com