Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Ελέγξαμε τον αγώνα»

Klopp: «Ελέγξαμε τον αγώνα»

Ικανοποιημένος από την επιστροφή της ομάδας του στις νίκες και στις θετικές εμφανίσεις έμεινε ο Jürgen Klopp, ο οποίος μίλησε μετά το χθεσινοβραδινό Liverpool 2-0 Wolves στο Anfield.

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για τον αγώνα:

“ Ελέγξαμε το παιχνίδι χωρίς να δημιουργούμε πολύ, αλλά βρήκαμε τον ρυθμό μας πίσω. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεκινήσαμε λίγο βιαστικά, μετά πετύχαμε ένα υπέροχο γκολ που ακυρώθηκε. ”

“ Πολύ συχνά, όταν συμβαίνει αυτό, μένει το σκορ στο 0-0 ή χάνουμε με ένα γκολ αργά, αλλά τα παιδιά το ήθελαν πολύ. ”

“ Πρέπει να κερδίσεις έναν αντίπαλο βήμα-βήμα, δεν γίνονται συχνά λάθη και πετυχαίνουμε εύκολα γκολ στα 420 παιχνίδια ή όσα έχω εδώ ως τώρα. ”

“ Ξέραμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, το ελέγξαμε σε πολλές περιόδους. Υπήρχαν καταστάσεις και όχι ευκαιρίες, ήμασταν βιαστικοί σε αυτές τις στιγμές. Επιστρέψαμε τον ρυθμό μας στο δεύτερο ημίχρονο, απλά έπρεπε να είμαστε σταθεροί αμυντικά και συνεχίσουμε να κάνουμε ευκαιρίες. ”

“ Γενικά πήγαμε καλά αμυντικά απόψε, ο Diogo  ήταν πολύ σημαντικός, η μεσαία γραμμή ήταν καλή, αμυντικά είχαμε υψηλή γραμμή και κερδίσαμε αποφασιστικές μονομαχίες. ”

“ Ο Ali δεν είχε θεαματικές αποκρούσεις, κάτι που ήταν καλό για την αμυντική μας λειτουργία.”

“ Δεχθήκαμε ένα χτύπημα κόντρα στη Real, κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και μετά ξεκινήσαμε το δεύτερο πολύ άσχημα. Ήμασταν πολύ πιο σταθεροί σήμερα, πρέπει να το συνεχίσουμε αυτό. ”

Για το γκολ του Nunez που ακυρώθηκε:

“ Για τα παιδιά στο γήπεδο ήταν ξεκάθαρο γκολ, αλλά πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος. Πιέσαμε για να φτάσουμε στο πρώτο γκολ και το δεύτερο ήταν υπέροχο. ”

“ Νομίζω ότι όλοι το είδατε ξανά. Σε αργή κίνηση μοιάζει να υπάρχει επαφή. Οι παίκτες δεν έχουν επανάληψη. Για αυτούς ήταν ξεκάθαρο γκολ. Μετά πρέπει να αντιδράσεις. ”

Για τον Darwin Nunez πρόσθεσε:

“ Πραγματικά τα καταφέρνει. Όλοι μπορούν να δουν. Είναι μια σωστή απειλή. Το γκολ που πέτυχε ήταν μια σούπερ αντίδραση. Χρησιμοποιεί την ταχύτητά του και προς τις δύο κατευθύνσεις. Ακόμα ένα νεαρό αγόρι. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. ” Είπε ο Klopp.

Για τον Virgil van Dijk:

“ Όλοι το χρειαζόμασταν (το γκολ) και το χρειαζόταν επίσης. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τους αμυντικούς. Πιστεύω πραγματικά ότι οι κεντρικοί χαφ και ο Fabinho, με το πώς κάλυψαν αυτήν την περιοχή, αρνήθηκαν τις αντεπιθέσεις, τα πήγαν πολύ καλά. Στην κατοχή της μπάλας από εμάς φάνηκαν επίσης πολύ καλοί. ”

Για το παιχνίδι της Κυριακής με την Manchester United:

“ Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι ούτως ή άλλως, απέναντι σε μια ομάδα σε φόρμα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να τους δώσουμε μια μεγάλη μάχη. ”

Επιστροφή στις νίκες.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com