Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Ήταν μια σημαντική νίκη»

van Dijk: «Ήταν μια σημαντική νίκη»

Ως μια σημαντική νίκη χαρακτήρισε την χθεσινοβραδινή της Liverpool ο Virgil van Dijk, ο οποίος άνοιξε τον δρόμο για την επικράτηση με 2-0 επί της Wolves στο Anfield σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 6η αγωνιστική της Premier League.

Ο Ολλανδός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Jürgen Klopp με κεφαλιά στο 74ο λεπτό της συνάντησης, έπειτα από πρώτη δική του κεφαλιά που αποκρούστηκε από τον Sa και ασίστ στη συνέχεια του Diogo Jota, πετυχαίνοντας το πρώτο του τέρμα μέσα στο 2023, καθώς είχε να σκοράρει από τον αγώνα της Boxing Day με την Aston Villa.

Μετά τον αγώνα δήλωσε:

“ Ήταν μια σημαντική νίκη για εμάς. Τώρα είναι όμως ώρα για να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. ” Είπε ο van Dijk.

“ Φυσικά [έπρεπε να κάνουμε υπομονή]. Νομίζω ότι βλέπουμε τα παιχνίδια που παίξαμε εναντίον τους αυτή τη σεζόν, ήταν αρκετά δύσκολα και σήμερα δεν ήταν κάτι διαφορετικό, οπότε έπρεπε να κάνουμε υπομονή και να περιμένουμε τη στιγμή. ”

“ Είχαμε μερικές ευκαιρίες και νωρίτερα στο ματς, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε, με μια καλή εμφάνιση, ξανά κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα μας, οπότε αυτό είναι κάτι που μπορούμε να χτίσουμε πάνω του. ”

Η Liverpool κέρδισε για δεύτερη φορά φέτος τη Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com