Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για την επιστροφή του Luis Diaz

Ο Klopp για την επιστροφή του Luis Diaz

Στην επιστροφή του Luis Diaz, η οποία φαίνεται πως πλησιάζει, μίλησε ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Wolves στο Anfield.

Ο Diaz λείπει από τον Οκτώβριο, λόγω τραυματισμού στο γόνατο, αν και είχε επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας στο Dubai, πριν πάθει υποτροπή και υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Ο Klopp για την περίπτωση του Κολομβιανού είπε:

“ Θα δούμε, είμαι όμως αρκετά αισιόδοξος για την περίπτωση του. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να έχει κάποια επίδραση στα τελευταία 10,11, 12 παιχνίδια. Θα δούμε πόσο καιρό θα του πάρει. ”

“ Νομίζω πως υπολογίζεται πως θα μπορεί να κάνει ζέσταμα την επόμενη εβδομάδα με την ομάδα και την επόμενη να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις. ”

“ Πρέπει πάντα να περιμένεις. Αν δεν υπάρξει κάποιο πισωγυρίσμα μετά από αυτό, τότε θα μπορέσει να κάνει το επόμενο βήμα. Νομίζω πως αυτό δεν είναι πολύ μακριά. ”

“ Ήρθε σε εμάς έχοντας παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια στην Porto και τώρα είναι εκτός με τραυματισμό, για τη δεύτερη φορά. ”

“ Στις πρώτες δύο μας προπονήσεις στο Dubai, ήμασταν κάπως :«Ωχ θεέ μου, πόσο καλός δείχνει;». Μετά όμως τραυματίστηκε ξανά. ”

“ Όταν θα επιστρέψει θα είναι πολύ καλός και θα έχει επιρροή, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Δεν ξέρω πόσο γρήγορα θα συμβεί αυτό. Θα πρέπει να το δούμε. Η μεγαλύτερη πρόκληση σε αυτές τις στιγμές, είναι να είσαι υπομονετικός, ενώ δεν έχεις τον χρόνο να είσαι. Αυτό είναι. ”

Από τον Οκτώβριο λείπει ο Luis Diaz.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com