Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αναβλήθηκε το Liverpool – Fulham

Αναβλήθηκε το Liverpool – Fulham

Αναβολή θα έχουμε στην αναμέτρηση της Liverpool με τη Fulham για την 28η αγωνιστική της Premier League, η οποία ήταν προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Μαρτίου.

Η ομάδα του Marco Silva πήρε την πρόκριση για τον έκτο γύρο του FA Cup το βράδυ της Τρίτης, με εντός έδρας νίκη επί της Leeds, οπότε το συγκεκριμένο Σαββατοκύριακο θα αγωνιστεί στα προημιτελικά του κυπέλλου.

Η αναβολή του αγώνα θα αφήσει τη Liverpool για 17 ημέρες χωρίς κάποιο επίσημο παιχνίδι, λόγω της διακοπής των εθνικών ομάδων, με το σύνολο του Jürgen Klopp να δίνει το τελευταίο του ματς πριν τη διακοπή στις 15 του μηνός στο Santiago Bernabeu κόντρα στη Real Madrid για το Uefa Champions League, πριν επιστρέψει στη δράση την 1η Απριλίου.

Εφόσον οι Reds δεν προκριθούν στα προημιτελικά του Champions League, ένα σενάριο που φαντάζει ως το πιθανότερο, το παιχνίδι με τη Fulham θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στις 12 Απριλίου.

Δεν αποκλείεται πάντως να λάβει χώρα η αναμέτρηση τον Μάιο και όχι τον Απρίλιο, με την Τετάρτη 3 Μαίου να φαντάζει ως μια πιθανή ημερομηνία, αν κρίνουμε από ανάλογες περιπτώσεις προηγούμενων ετών.

Θυμίζουμε πως στον αγώνα της πρεμιέρας οι δύο ομάδες είχαν μείνει στο 2-2 στην έδρα της Fulham τον Αύγουστο.

Ισόπαλες αναδείχθηκαν οι δύο ομάδες τον Αύγουστο.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com