Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να διατηρήσουμε το momentum μας»

Robertson: «Να διατηρήσουμε το momentum μας»

Για τη μάχη που δίνει η Liverpool για μια θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League, που οδηγεί στο Uefa Champions League, μίλησε ο Andy Robertson, τονίζοντας πως πρέπει κάνει το 2/2 στα επόμενα δύο εντός έδρας ματς που ακολουθούν με Wolves και Manchester United.

Ας δούμε αναλυτικά τι είπε ο Robbo:

“ Κοιτάξτε, φυσικά, υπάρχει πάντα μια ομάδα κάνει σερί στο τέλος. Πάντα θυμάμαι ότι στις μέρες μου στη Hull ήταν μια μάχη για τον υποβιβασμό και πάντα υπήρχε μια ομάδα που έκανε ένα σερί. ”

“ Υπάρχει πάντα μια ομάδα που κάνει ένα σερί για να φτάσει στην πρώτη τετράδα και μια ομάδα που δυνητικά κάνει ένα σερί για να πάρει τον τίτλο. Έτσι όπως λέω, πρέπει να είμαστε στον αγώνα. Έχουμε 15 παιχνίδια τώρα και αν το κάνουμε αυτό πρέπει να συνεχίσουμε να μαζεύουμε βαθμούς. ”

“ Όταν είναι η ώρα για τον τερματισμό του σπριντ, πρέπει να είμαστε στον αγώνα και πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας σε μια θέση όπου μπορούμε ακόμα να κυνηγήσουμε τις ομάδες από πάνω μας για να πάρουμε ίσως τη θέση τους. ”

“ Τα τρία τελευταία παιχνίδια ήταν σαν να κάναμε την επαναφορά. Με τη Wolves εκτός έδρας ήταν προφανώς μια κακή βραδιά, αλλά μετά πήγαμε και νικήσαμε την Everton και νικήσαμε τη Newcastle. [Το Σάββατο στη Palace] πήραμε έναν βαθμό. Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι αλλά κρατήσαμε άλλο ένα μηδέν πίσω. ”

“ Έχουμε δύο εντός έδρας παιχνίδια τώρα και πρέπει να περιμένουμε με ανυπομονησία. Θα είναι πολύ δύσκολα, αλλά πρέπει να τα περιμένουμε. Πρέπει να διατηρήσουμε το momentum. ”

Ένα καλό σερί ψάχνει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com