Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Klopp για Palace, Konate και μεταγραφές

Ο Klopp για Palace, Konate και μεταγραφές

Ο Jürgen Klopp μίλησε στη συνέντευξη τύπου του ενόψει του αυριανού αγώνα με την Crystal Palace στο Λονδίνο για την Premier League.

Ο τεχνικός των Reds ρωτήθηκε πως θα αντιδράσει η ομάδα:

“ Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξανά – όχι μαζί με τους παίκτες, αλλά το παρακολουθούμε ξανά. Δεν έχουμε πολύ χρόνο ούτε για προπόνηση. ”

“ Το να δεχόμαστε 5 γκολ σε ένα εντός έδρας παιχνίδι στο Champions League είναι απολύτως απαράδεκτο. Πρέπει να αλλάξουμε. ”

“ Πολλά πράγματα επέστρεψαν, αλλά δεν είναι ακόμα σταθερά. Ήταν ένα βράδυ χωρίς σταθερότητα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε με αυτό, οπότε είμαστε εδώ και προετοιμαζόμαστε για την Palace. ”

“ Προετοιμαστήκαμε για δύο ημέρες και θα το κάνουμε και σήμερα. Ελπίζω να κάνουμε τα πράγματα σωστά αυτή τη φορά. ”

Για τη μάχη της τετράδας και την Palace είπε:

“ Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ακόμα στο παιχνίδι με τη Wolves – δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι οι 3 βαθμοί κόντρα στην Palace είναι στη τσέπη μας. Θα είναι ένα πραγματικά δύσκολο παιχνίδι – είναι πολύ ταλαντούχοι – τους έχουμε δει σωστά. ”

“ Είναι μια ταλαντούχα, καλά στημένη ομάδα. Τεχνική, ταχύτητα και εμπειρία. Σέβομαι πολύ αυτό που κάνουν. ”

“ Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής είναι πλέον προκριματικά Champions League. ”

Για την επιστροφή του Konate:

“ Ο Ibou πλησιάζει αλλά έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις, μετά από έναν μεγάλο τραυματισμό. ”

“ Μπορείτε να δείτε όταν τα παιδιά επιστρέφουν, δεν είναι ακόμα στα καλύτερά τους [Jota και Firmino]. Πρέπει να κάνουμε αλλαγές και θα το κάνουμε. Δεν είναι ότι επέστρεψες από έναν μακροχρόνιο τραυματισμό και επανέρχεσαι στο φυσιολογικό, όπως ο Virgil.”

Αν θα υπάρξουν αλλαγές το καλοκαίρι: 

“ Είναι ξεκάθαρο ότι πρέπει να κάνουμε κάτι το καλοκαίρι, αυτό είναι ξεκάθαρο. ”

“ Δεν έχει επηρεάσει η σεζόν τον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό μας. Αυτή η ομάδα έχει μια υπέροχη ιστορία – οι μεταγραφές μας πρέπει πάντα να είναι σωστές – αυτό το κάνει πραγματικά δύσκολο. Το ήξερα όμως. ”

“ Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο – αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους υπέγραψα το νέο συμβόλαιο. ” Τόνισε ο Klopp.

“ Η περασμένη σεζόν δεν ήταν για μια μεγάλη αλλαγή. Αν θέλεις μια μεγάλη αλλαγή, σε αυτό το κλαμπ δεν μπορείς να κάνεις πολλές αλλαγές, όταν συνειδητοποιείς ότι κανείς δεν θέλει να φύγει. ”

“ Φανταστείτε την ίδια κατάσταση με έναν άλλο προπονητή; «Φέρτε πίσω τον Klopp», θα φώναζε ο κόσμος. Γι’ αυτό υπέγραψα νέο συμβόλαιο. Δεν μου αρέσει να μιλάω συνέχεια γι’ αυτό, αλλά πρέπει να το σκέφτομαι συνέχεια. Δεν μπορώ να το αλλάξω. ”

“ Πρέπει να κάνουμε τα δικά μας σχέδια και το κάνουμε, αλλά βασίζονται στον τρόπο που διοικείται αυτός ο σύλλογος και αυτός είναι διαφορετικός από τους άλλους συλλόγους. Έτσι θα δούμε αν θα λειτουργήσει ή αν πρέπει να προσαρμοστούμε. Γίνονται συζητήσεις με το προσωπικό, τους ιδιοκτήτες και τίποτα άλλο. ”

Για την εμφάνιση της Τρίτης: 

“ Μπορείς να χάσεις από τη Real, αλλά πολλές ομάδες δεν μπορούν να τους δημιουργήσουν τα προβλήματα που τους προκαλέσαμε στα πρώτα 20 λεπτά. Αυτή ήταν η ποιότητα – δεν το έβλεπα αυτό για πολύ καιρό και ήμουν πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτό. ”

“ Δεν ξέρω πολλές ομάδες που θα είχαν αξιοποιήσει τα λάθη μας με τον τρόπο που έκανε η Real. Ο Vini και ο Benzema. Τώρα όμως παίζουμε με την Palace. ”

Για την ψυχολογία των παικτών του:

“ Τα πάντα στη ζωή επηρεάζουν την αυτοπεποίθηση. Πρόσφατα γρατσούνισα το αυτοκίνητό μου και τώρα σε κάθε γωνία, είμαι πολύ προσεκτικός!. ”

“ Έχω δίπλωμα και οδηγώ εδώ και 37 χρόνια και μέχρι πρόσφατα δεν είχα κανένα ατύχημα! ”

“ Όλα επηρεάζονται από την αυτοπεποίθηση. Αλλά μετά από λίγο καταλαβαίνεις ότι είναι τύχη. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους τα παιδιά μπορούν να έχουν αυτοπεποίθηση. ”

Ποιος είναι πλέον ο στόχος της ομάδας:

“ Η Ευρώπη και το Champions League. Είναι απίστευτα σημαντικό να προκριθούμε την επόμενη σεζόν στο Champions League. ”

“ Χρειαζόμαστε βαθμούς για να προκριθούμε στο Champions League. Πρέπει να βεβαιωθούμε ότι θα συνεχίσουμε. Είναι πάντα τόσο σημαντικό και φέτος θα κριθεί αργότερα αν μπορούμε να το κάνουμε. Χρειαζόμαστε βαθμούς για αυτό. ”

“ Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε ξανά στον εαυτό μας. Πρέπει να κάνουμε τους αντιπάλους να νιώθουν απίστευτα άβολα όταν παίζουν εναντίον μας. Χρειαζόμαστε τους τρεις βαθμούς.”

“ Πρέπει να κυνηγήσουμε τους πάντες – πρέπει να κυνηγήσουμε ολόκληρο το πρωτάθλημα. Οι άλλες ομάδες πρέπει να νιώσουν την ανάσα μας.”

Για το Selhust Park πρόσθεσε:

“ Το Selhurst Park είναι ένα υπέροχο γήπεδο – πραγματικά σέβομαι πολύ αυτό που κάνουν. Είναι ένα υπέροχο μέρος, έχουν μερικούς ενδιαφέροντες νεαρούς παίκτες. Ένα καλό κλαμπ. Θυμάμαι μόνο εξαιρετικά δύσκολα παιχνίδια εναντίον τους. ”

Τι πρέπει να αλλάξουν οι Reds:

“ Υπάρχουν πολλά καλά πράγματα, αλλά δεν είμαστε ακόμα σταθεροί. Πρέπει να δουλέψουμε σε αυτή τη σταθερότητα. ”

“ Προσπαθώ να βοηθήσω τους παίκτες όσο μπορώ, αλλά δεν μπορώ να απενεργοποιήσω τα social media τους! Ή τα μέσα ενημέρωσης. ”

“ Είναι δουλειά μου να φροντίσω να με ακούσουν και να με πιστέψουν. ”

“ Όταν τα πράγματα πάνε καλά, όλα έχουν να κάνουν με τους παίκτες – αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, είναι εξαιτίας μου. Αυτό ήταν πάντα έτσι. ”

Όσο για τους Nunez και Salah: 

“ Τα γκολ κόντρα στη Newcastle ήταν ομαδικά, αλλά πρέπει να κάνουμε αλλαγές, δεν μπορούμε να μην κάνουμε. Κάθε λεπτό που μπορούν να παίξουν μαζί είναι χρήσιμο καθώς βελτιώνει την συνεργασία και την κατανόηση που έχει ο ένας για τον άλλον. ”

Να βγάλει αντίδραση στο Λονδίνο θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com