Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει εκτός ο Kaide Gordon

Παραμένει εκτός ο Kaide Gordon

Ο Kaide Gordon είναι ένας εκ των μεγάλων άτυχων της φετινής σεζόν για τη Liverpool, καθώς δεν έχει αγωνιστεί ούτε λεπτό με την πρώτη και δεύτερη ομάδα, μη έχοντας επιστρέψει από τον τραυματισμό του.

Τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο νεαρός άσος ήταν πριν από έναν χρόνο, τον Φεβρουάριο του 2022 με την Under 21 των Reds και έκτοτε παραμένει εκτός προπονήσεων και φυσικά εκτός δράσης, ενώ δεν είχε λάβει μέρος ούτε στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας.

Όπως φαίνεται δεν πλησιάζει στην επιστροφή του και πιθανότατα δεν θα τον δούμε να πατάει χορτάρι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Barry Lewtas.

Ο Lewtas για την πρόοδο του Kaide ανέφερε:

“ Είναι δύσκολο γι ‘αυτόν. Εξακολουθεί να είναι σε αποθεραπεία. Θα δούμε πού θα πάει. Εξακολουθούμε να τον βλέπουμε κάθε μέρα. Μερικές φορές στην αποθεραπεία πρέπει να χτίζεις σιγά σιγά. ”

“ Μόλις προχωρήσεις, πρέπει να επιταχύνεις τα πράγματα. Δεν του ασκούμε πραγματική πίεση. Στις μακροχρόνιες αποκαταστάσεις, μπορεί να υπάρξουν αναποδιές. Ο Tom Hill και ο Layton Stewart είχαν και οι δύο αναποδιές από τους τραυματισμούς τους, για παράδειγμα. ”

“ Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τον Kaide να μην δίνουμε ψεύτικες υποσχέσεις για τίποτα. Αυτή τη στιγμή είμαστε ευχαριστημένοι με το πού είμαστε μαζί του και είναι ευχαριστημένος από την άποψη του πώς προχωρά. Θα είναι υπέροχο να τον έχω πίσω. ”

Knock out για φέτος ο Kaide Gordon.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com