Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > van Dijk: «Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με την Palace»

van Dijk: «Να μην κάνουμε τα ίδια λάθη με την Palace»

Ο Virgil van Dijk μιλώντας μετά την εντός έδρας συντριβή από την Real Madrid, δήλωσε πως η ομάδα έχει να κάνει μια σχεδόν αδύνατη δουλειά στη Μαδρίτη σε 3 εβδομάδες και τόνισε πως δεν θα πρέπει να επαναλάβει τα ίδια λάθη στον Σαββατιάτικο αγώνα του Selhust Park.

“ Έχουμε σχεδόν μια αδύνατη δουλειά στη Μαδρίτη σε τρεις εβδομάδες, αλλά όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή, θα επικεντρωθούμε και θα δώσουμε τα πάντα για να εκπροσωπήσουμε τον σύλλογο όσο καλύτερα μπορούμε. ” είπε ο van Dijk.

“ Το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να το παρακολουθήσουμε, να μάθουμε από αυτό και να βεβαιωθούμε ότι δεν θα συμβεί στο επόμενο παιχνίδι που θα παίξουμε, που είναι η Crystal Palace. 

Ακούγεται αρκετά εύκολο, αλλά δεν είναι – αυτή είναι η σκληρή πραγματικότηταΑν κοιτάξετε πίσω στα δύο τελευταία παιχνίδια, παίξαμε καλά και αυτό είναι κάτι στο οποίο πρέπει να επικεντρωθούμε επίσης και να μην είμαστε σε πανικό. 

“ Προφανώς είμαστε όλοι απογοητευμένοι που χάσαμε, έτσι θα έπρεπε να είμαστε, αλλά ο τρόπος που χάσαμε, σχεδόν μη δίνοντας στον εαυτό μας μια ευκαιρία στη Μαδρίτη, είναι δύσκολος. 

“ Δεν ήταν η πιο εύκολη σεζόν μέχρι στιγμής, αλλά ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουμε από αυτήν είναι να μείνουμε ενωμένοι και αυτό είναι το μήνυμα – ακόμα και τώρα. ”

Όλοι είναι θυμωμένοι, όλοι είναι προφανώς απογοητευμένοι, αλλά το επόμενο παιχνίδι είναι σε λίγες ημέρες, οπότε αν θέλουμε να παίξουμε εκεί πρέπει να γυρίσουμε γρήγορα τον διακόπτη και αυτό θα κάνουμε. ”

Άμεση ανασύνταξη θέλει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com