Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κλήθηκαν σε απολογία από την FA Liverpool και Everton

Κλήθηκαν σε απολογία από την FA Liverpool και Everton

Η Liverpool και η Everton αμφότερες κατηγορήθηκαν από την FA για περιστατικό κατά τη διάρκεια του ντέρμπι την Δευτέρα το βράδυ.

Για μια «μαζική σύγκρουση» με τη συμμετοχή παικτών κατά τη διάρκεια του ντέρμπι του Merseyside, η FA απήγγειλε κατηγορίες τόσο κατά της Everton όσο και κατά της Liverpool.

Το περιστατικό συνέβη στο 86ο λεπτό του αγώνα, όταν, μετά από έναν διαπληκτισμό μεταξύ του Andrew Robertson και του Jordan Pickford, μια μεγάλη ομάδα παικτών της Liverpool και της Everton, ενεπλάκη σε έναν αγώνα σπρωξίματος κοντά στη γραμμή του πλαγίου άουτ. Οι κύριοι παραβάτες ήταν οι αναπληρωματικοί Andre Onana και Κωνσταντίνος Τσιμίκας.

Η FA προέβη στην ακόλουθη κατηγορία σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Η Liverpool και η Everton θεωρούνται υπεύθυνες μετά από έναν τεράστιο καβγά που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του 86ου λεπτού της αναμέτρησης τους στην Premier League, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου. Και οι δύο ομάδες κατηγορούνται ότι δεν διασφάλισαν πως οι παίκτες τους ή και οι πάγκοι τους θα συμπεριφέρονταν σωστά ή θα απέφευγαν να ενεργήσουν προκλητικά.»

Η Liverpool και η Everton έχουν προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου για να απαντήσουν στις κατηγορίες.

Κλήθηκαν σε απολογία από την FA Liverpool και Everton
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com