Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Σαν σήμερα: 16/2/1985 Η 1η αναβολή πρόκρισης με York City (vid)

Σαν σήμερα: 16/2/1985 Η 1η αναβολή πρόκρισης με York City (vid)

Σαν σήμερα οι Reds του Joe Fagan θα έρθουν ισόπαλοι με την York City στο Bootham Crescent για τον 5ο γύρο του FA Cup και θα οδηγηθούν σε επαναληπτικό παιχνίδι, γεγονός που επαναλήφθηκε και με το ίδιο σκορ, ένα χρόνο αργότερα!

Παρ’ όλο τα έντονα καιρικά φαινόμενα εκείνη την μέρα, το προσωπικό του γηπέδου κατέβαλε σημαντική προσπάθεια ώστε να μπορεί να διεξαχθεί το παιχνίδι, με το αποτέλεσμα να μην τους δικαιώνει.

Οι Κόκκινοι προηγήθηκαν με τον Ian Rush από ασίστ του Kenny Dalglish στο 52′. Το γκολ αυτό για τον διεθνή Ουαλό επιθετικό, ήταν το 15ο του στην χρονιά και το 4ο του στο FA Cup.

Οι γηπεδούχοι, αν και ομάδα της 3ης κατηγορίας, δεν εγκατέλειψαν τις προσπάθειες τους για να ισοφαρίσουν και το κατάφεραν στο 86′ με τον Ricky Sbragia, με επεισοδιακό τρόπο! Έτσι οι δύο ομάδες θα έδιναν επαναληπτικό παιχνίδι στο Anfield τέσσερις μέρες αργότερα και με τους Κόκκινους να κερδίζουν με σκορ 7-0!

Το παιχνίδι στο Bootham Crescent εκείνο το μεσημέρι Σαββάτου παρακολούθησαν 13.485 θεατές και διαιτητής ήταν ο P. N. Willis.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε στιγμιότυπα και τα γκολ της συνάντησης:

Σαν σήμερα: 16/2/1985 Η 1η αναβολή πρόκρισης με York City
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com