Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Είμαστε σε κρίση και ευθύνομαι εγώ»

Klopp: «Είμαστε σε κρίση και ευθύνομαι εγώ»

Ο Jürgen Klopp ανέλαβε την ευθύνη για τη φετινή κακή σεζόν που πραγματοποιεί η ομάδα του, μιλώντας στο Sky Sports ενόψει του αυριανού Merseyside Derby με την Everton στο Anfield.

Ο Γερμανός κλήθηκε να μιλήσει για τη φετινή σεζόν και τα πράγματα που δεν πηγαίνουν καλά:

“ Οι προπονητικές εβδομάδες είναι πολύ καλές, τα παιχνίδια δεν είναι όμως. Η προπονητική εβδομάδα ήταν μέχρι στιγμής εξαιρετική. Τα παιδιά θέλουν πραγματικά να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. ”

“ Πρέπει να είμαστε σταθερά συμπαγείς στα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε τα σωστά πράγματα ξανά και ξανά και ξανά – τότε όλα τα άλλα μπαίνουν στη θέση τους επίσης. ”

“ Είναι ξεκάθαρο ότι κάποια από τα προβλήματά μας αυτή τη σεζόν προκλήθηκαν από την περασμένη σεζόν. Συν τοις άλλοις, είχαμε τραυματισμούς βασικών παικτών. Αν είχαμε αυτούς τους παίκτες, είναι πιθανό να είχαμε 5-6 περισσότερους βαθμούς και θα παλεύαμε σωστά για το Champions League. ”

“ Δεν είμαι ευχαριστημένος με την κατάστασή μας, αλλά το πώς αντιμετωπίζεις την κατάσταση και συμπεριφέρεσαι στην κατάσταση αποφασίζει πώς θα περάσει ο χρόνος μετά από αυτήν. ”

“ Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε κρίση. Δεν κρυβόμαστε από αυτό. Πρέπει να βγούμε από αυτή. ”

“ Είμαι υπεύθυνος για όλα αυτά. Αν θέλετε να κάνετε κριτική, κάντε την σε εμένα. Μην την κάνατε στους λάθους ανθρώπους. ”

“ Θα έρθουν καλύτερες στιγμές. Όσο καλύτερα λειτουργούμε τώρα, τόσο καλύτερες θα είναι αυτές οι στιγμές. ” Τόνισε ο Klopp.

Όσο για την κατάσταση του Salah πρόσθεσε:

“ Ο Mo Salah είναι ο ίδιος παίκτης. Οι ποδοσφαιριστές έχουν καλύτερες και όχι τόσο καλές στιγμές. Έχει παίξει σε σταθερά υψηλό επίπεδο σημειώνοντας τρελά γκολ. Λειτουργούσε με τους Sadio, Bobby και Luis Diaz. Και οι τρεις δεν αγωνίζονται τώρα. ”

“ Η φόρμα του Mo δεν έχει καμία σχέση με τον Darwin. Ο Mo είναι ο μόνος που έμεινε από τους τέσσερις – προσπαθούμε να το ρυθμίσουμε έτσι ώστε να είναι το καλύτερο για όλους. ”

Εξακολουθεί να ψάχνει τη φόρμα του ο Mo Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com