Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην πόρτα εξόδου Joel Matip και Nat Phillips το καλοκαίρι

Στην πόρτα εξόδου Joel Matip και Nat Phillips το καλοκαίρι

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Football Insider, η Liverpool φέρεται να είναι έτοιμη να αφήσει τους Joel Matip και Nat Phillips να φύγουν στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με την απόκτηση ενός νέου σέντερ μπακ να βρίσκεται πιθανότατα στην ατζέντα του συλλόγου.

Η φετινή σεζόν των Reds υποδηλώνει ξεκάθαρα ότι χρειάζονται μεγάλες αλλαγές στο Anfield, με τον Matip να μην δείχνει πλέον στα καλύτερά του, με αποκορύφωμα την τραγική του εμφάνιση στην ήττα με 3-0 από την Wolves.

Ο Phillips είναι o δεύτερος αμυντικός, ο οποίος βρίσκεται στην πόρτα εξόδου, καθώς δεν χρησιμοποιείται καθόλου από τον Klopp, αλλά μένει να δούμε σε ποιον θα στοχεύσει η Liverpool για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της.

Το δημοσίευμα καταλήγει σημειώνοντας ότι η Liverpool έχει αρκετούς άλλους παίκτες, οι οποίοι φαίνεται να βρίσκονται στο ναδίρ τους, παρά το γεγονός ότι έκαναν σπουδαία καριέρα στον σύλλογο για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Συγκεκριμένα κάνει αναφορά στους Mohamed Salah, Fabinho και Jordan Henderson αιτιολογώντας την επιτακτική ανάγκη των Reds για ενίσχυση σε πολλές θέσεις αυτό το καλοκαίρι.

Στην πόρτα εξόδου Joel Matip και Nat Phillips το καλοκαίρι
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com