Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ολοκληρώνει την λίστα της Liverpool για το Champions League ο Klopp

Ολοκληρώνει την λίστα της Liverpool για το Champions League ο Klopp

Ο Jurgen Klopp θα χρειαστεί να κόψει έναν παίκτη από την Liverpool για το Champions League, εάν θέλει να συμπεριλάβει τους Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita και το νέο απόκτημα Cody Gakpo.

Οι Reds μπορούν να συμπεριλάβουν μόνο 25 ποδοσφαιριστές στην λίστα, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιος από την τρέχουσα ομάδα θα πρέπει να κοπεί για να κάνει χώρο στους υπόλοιπους.

Η Liverpool έζησε μια τρομερή σεζόν στις εγχώριες διοργανώσεις, αφού δεν κατάφερε να σημειώσει μια αξιοπρεπή πορεία. Οι Reds έχουν ήδη αποκλειστεί τόσο από το FA Cup όσο και από το League Cup, ενώ ο Σύλλογος έχει επίσης 21 βαθμούς από την πρωτοπόρο Αrsenal της Premier League, με τις πιθανότητές να κερδίσουν τον τίτλο να είναι αδύνατες.

Ως αποτέλεσμα, το Champions League έχει γίνει η μοναδική ευκαιρία του Συλλόγου για τίτλο αυτή τη σεζόν, θέτοντας ακόμη μεγαλύτερη εστίαση και πίεση στην ομάδα. Τώρα, ο Κlopp πρέπει να κάνει τη δύσκολη επιλογή για το ποιον θα αφήσει εκτός λίστας με την προθεσμία επιλογής να λήγει την Πέμπτη (σήμερα).

Ο Oxlade-Chamberlain και ο Keita έμειναν αρχικά εκτός αποστολής αυτή τη σεζόν, με το δίδυμο να είναι αδύνατο να επιστρέψουν στη φυσική τους κατάσταση εγκαίρως για να παίξουν οποιοδήποτε ρόλο στη φάση των ομίλων. Έκτοτε έχουν επιστρέψει από τραυματισμό και πιθανότατα θα λάβουν μια θέση στην ομάδα των 25 παικτών της λίστας, με τον Κlopp να τους καλεί συχνά τις υπηρεσίες τους για να προσφέρουν τις τελευταίες εβδομάδες.

Ως η τελευταία προσθήκη στον σύλλογο, ο Gakpo είναι επίσης πιθανό να κερδίσει μια θέση στην ομάδα δίνοντας στον Γερμανό μια απόφαση να πάρει. Πρέπει να αποσύρει κάποιον που είναι ήδη εγγεγραμμένος για να εκπροσωπήσει τον σύλλογο στη διοργάνωση αφήνοντάς τον στο σπίτι για μερικά από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της σεζόν.

Οι μεταγραφές του καλοκαιριού Αrthur και Calvin Ramsey, φαίνεται να είναι από τους πιο πιθανούς υποψηφίους που θα χάσουν την ευκαιρία με το δίδυμο να έχει ελάχιστο χρόνο παιχνιδιού αυτή τη σεζόν. Και οι δύο παίκτες έχουν υποφέρει από τραυματισμούς και είναι απίθανο να κληθούν για το Champions League εκτός και αν είναι επείγουσα ανάγκη.

Ολοκληρώνει την λίστα της Liverpool για το Champions League ο Klopp
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com