Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Στην Halifax Town δανεικός ο Fidel O’Rourke ως το τέλος της χρονιάς

Στην Halifax Town δανεικός ο Fidel O’Rourke ως το τέλος της χρονιάς

Ο νεαρός άσσος της Liverpool Fidel O’Rourke, μετακινήθηκε στην FC Halifax Town δανεικός για το υπόλοιπο της σεζόν 2022-23.

Ο 20χρονος επιθετικός των Ακαδημιών των Reds, θα ενταχθεί με την ομάδα της National League για το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, αφού πρόσφατα επέστρεψε από μια θητεία με την Caernarfon Town. Ο O’Rourke σημείωσε επτά γκολ στις 10 εμφανίσεις του στην Premier League της Ουαλίας και είναι στη Liverpool σε ηλικία 12 ετών, στην ομάδα της U14.

Το καλοκαίρι του 2018 προβιβάσθηκε στην U18 και δύο χρόνια αργότερα (καλοκαίρι 2020), οι προπονητές του Συλλόγου έκρινα ότι είναι έτοιμος για την U23. Τον περασμένο Σεπτέμβριο το τεχνικό team έκρινε ότι θα ήταν καλό για την εξέλιξη του, να πάει δανεικός και η Caernarfon Town ήταν ο πρώτος σταθμός για την συλλογή εμπειριών του νεαρού Άγγλου επιθετικού.

Τώρα στο δεύτερο κεφάλαιο του δανεισμού του, του δίνεται η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνατότητες του σε ανώτερο επίπεδο από αυτό της Premier League Ουαλίας και να επιστρέψει το καλοκαίρι καλύτερος στους Reds.

Στην Halifax Town δανεικός ο Fidel O’Rourke ως το τέλος της χρονιάς
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com