Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Liverpool και Brighton παρακολουθούν τον Keito Nakamura

Liverpool και Brighton παρακολουθούν τον Keito Nakamura

Η Liverpool και η Brighton έχουν στην λίστα τους τον Ιάπωνα εξτρέμ της LASK Linz Keito Nakamura, έχοντας ήδη στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσουν τον παίκτη, σύμφωνα με την Daily Telegraph.

Ο 22χρονος ήταν σε εντυπωσιακή φόρμα σκοραρίσματος για την αυστριακή ομάδα της Bundesliga, έχοντας 13 γκολ ήδη στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής. Η φόρμα του έχει τραβήξει την προσοχή πολλών πλευρών, με όχι μόνο τις δύο ομάδες της Premier League να δείχνουν ενδιαφέρον να εξασφαλίσουν τις υπηρεσίες του.

Η γαλλική Rems και η γερμανική Augsburg έχουν ήδη κάνει προτάσεις για να υπογράψουν τον Νakamura, αλλά αυτός παραμένει στην Αυστρία, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν. Liverpool και Brighton έχουν ήδη στείλει σκάουτερ για να παρακολουθήσουν το ταλέντο της LASK Linz.
Και πρόκειται να έχουν τους σκάουτερ τους οι ομάδες στην Αυστρία, για να συνεχίσουν να παρακολουθούν τον Keito Νakamura τους επόμενους μήνες.

Η φόρμα του Νakamura συνεχίστηκε και στις διοργανώσεις κυπέλλου, με τον παίκτη να συνεισφέρει με επιπλέον τρία γκολ σε τρεις αγώνες στο Κύπελλο Αυστρίας.

Liverpool και Brighton παρακολουθούν τον Keito Nakamura
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com