Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Σημαντικό που δεν χάσαμε στην έδρα μας»

Robertson: «Σημαντικό που δεν χάσαμε στην έδρα μας»

Τα θετικά θα πρέπει να κρατήσει η Liverpool από τη Σαββατιάτικη «λευκή ισοπαλία» με την Chelsea, όπως είναι το μηδέν στην άμυνα, σύμφωνα με τον Andy Robertson, μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο Robbo μίλησε για την δική του απόδοση:

“ Είμαι λίγο μεγαλύτερος τώρα – πρέπει να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου για να προσπαθήσεις να επηρεάσεις το παιχνίδι. Είναι σημαντικό να προσπαθείς να κερδίσεις το παιχνίδι, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να μην χάνεις στην έδρα σου. ”

Όσο για τον αγώνα:

“ Απλώς μας έλειπε αυτό το μικρό κομμάτι στην περιοχή, ήμασταν βιαστικοί σε μερικές καταστάσεις – δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί στην περιοχή τους. ”

“ Θα κρατήσουμε τα θετικά και την ανέπαφη εστία, δεν το έχουμε κάνει πολλές φορές αυτή τη σεζόν – αμυνθήκαμε πολύ καλύτερα σήμερα. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε καλύτεροι με την μπάλα και ξέρουμε ότι πρέπει να δημιουργήσουμε. Προχωράμε. ”

Για την συνέχεια:

“ Η διαφορά μας με την πρώτη τετράδα γίνεται μεγαλύτερη, χάνουμε βαθμούς. Η διαφορά γίνεται μεγαλύτερη, αλλά πρέπει να επικεντρωθούμε στις επιδόσεις και να επιστρέψουμε σε αυτό που μοιάζει με μια ομάδα της Liverpool. Σήμερα ήμασταν περισσότερο σαν εμάς – πρέπει να πάρουμε πίσω η αυτοπεποίθησή μας. ”

“ Πρέπει να επιστρέψουν οι παίκτες. Πρέπει να κερδίζουμε παιχνίδια και να μαζεύουμε βαθμούς. Προς το παρόν είναι μικρά βήματα, αλλά κάναμε μικρά βήματα σήμερα. ”

Ο Andy Robertson στη χθεσινή ισοπαλία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com