Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gerrard: «Αν θέλει ο Jude, θα πάω στη Γερμανία να μιλήσουμε»

Gerrard: «Αν θέλει ο Jude, θα πάω στη Γερμανία να μιλήσουμε»

Τον ρόλο που θα μπορούσε να παίξει στην μεταγραφή του Jude Bellingham στη Liverpool σχολίασε αστειευόμενος ο Steven Gerrard.

Ο θρυλικός πρώην αρχηγός των Reds, ερωτώμενος στο BT Sports πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Chelsea, σχολίασε τα δεδομένα για την μετακίνηση του Άγγλου χαφ στο Anfield, ακόμα και με την πιθανότητα της απώλειας μιας θέσης στο Champions League.

Θα ήταν μια επιλογή που τον καλύπτει πλήρως η Liverpool, ακόμα και χωρίς το Champions League;

«Κοίτα, το timing της ερώτησής σου δεν είναι καλό για την Liverpool, δεν είναι δίκαιο ας πούμε, γιατί είναι στην 10η θέση για παράδειγμα».

«Είμαι σίγουρος, όμως, ότι ο Jude είναι αρκετά έξυπνος ώστε να σκεφτεί: «Για περίμενε μισό λεπτό, χτίζεται μια κερκίδα εδώ, θα είναι ένα γήπεδο 60 χιλιάδων, έχουν έναν από τους κορυφαίους πέντε προπονητές του κόσμου, έχουν πάρει πρόσφατα τη Premier League, έχουν πάει σε τελικούς Champions League. Παίζουν πολύ καλό ποδόσφαιρο». Αυτό είναι ένα γεγονός που πρέπει να του επικοινωνήσουν. Έχουν υπέροχους παίκτες, αναπτύσσουν παίκτες εδώ, οπότε κάνει τικ σε πολλά κουτιά».

Το πουλάς πολύ καλά Stevie…

«Επειδή τον θέλω πολύ!».

Η ομάδα από ότι φαίνεται του πουλάει την ιδέα να γίνει ο επόμενος Steven Gerrard…

«Το μόνο που χρειάζεται να κάνει, είναι να μου στείλει το πρόγραμμα του, και όταν θα έχει κενή μέρα, θα πετάξω ο ίδιος στο Dortmund, θα τον βγάλω για δείπνο και θα μιλήσουμε».

Πρόθυμος να μπει και ο ίδιος στο… ψηστήρι για Bellingham o Gerrard!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com