Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ο Ismael Mahmoud επιβεβαιώνει το σχέδιο του Κατάρ για την Liverpool

Ο Ismael Mahmoud επιβεβαιώνει το σχέδιο του Κατάρ για την Liverpool

Ο Αιγύπτιος δημοσιογράφος Ismael Mahmoud, ανέφερε στο Twitter ότι η Liverpool πρόκειται να λάβει επίσημη προσφορά από το Κατάρ, τον επόμενο μήνα, και πως ο Nasser Al-Khelaifi σχεδιάζει να καταστήσει τον Mohamed Salah «έναν από τους πυλώνες του σχεδίου του Κατάρ με την Liverpool».

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Ο Nasser Al-Khelaifi είναι μεγάλος θαυμαστής και λάτρης του Mohamed Salah. Είχε στόχο να τον φέρει στην Paris Saint-Germain. Η συνεργασία της QSI (Qatar Sports Investments) με την Paris Saint-Germain θα ολοκληρωθεί το 2024. Ο Mohamed Salah θα είναι ένας από τους πυλώνες του σχεδίου του Κατάρ με την Liverpool».

«Το Κατάρ θα υποβάλει πρόταση για την αγορά της Liverpool. Αυτό είναι αλήθεια, το σκέφτονταν περισσότερο από δύο μήνες και η απόφαση πάρθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο».

Ο Mahmoud δημοσίευσε και μια φωτογραφία, η οποία παρουσιάζει τους Nasser Al-Khelaifi και Mohamed Salah να γευματίζουν σε εστιατόριο, μετά τον αγώνα με την Brentford.

Δεδομένης της προφανούς αντίθεσης του συλλόγου σε μια κοινοπραξία με μια κρατική οντότητα, λόγω των αξιών των Reds και των ηθικών κανόνων της οπαδικής βάσης, φαίνεται πιθανό ότι οποιαδήποτε προσφορά έρθει τον Φεβρουάριο θα προκύψει από τον ιδιωτικό τομέα.
Η διαδικασία αναδόμησης της ομάδας, το ερχόμενο καλοκαίρι απαιτεί υψηλότερο επίπεδο επένδυσης από αυτό που μπορεί να προσφέρει η FSG, επομένως μια αλλαγή στα ιδιοκτησιακό καθεστώς θα ήταν εξαιρετικά επωφελής ενόψει του καλοκαιριού.

Τούτου λεχθέντος, ακόμη και οι προσφορές που προέρχονται από τον ιδιωτικό τομέα είναι προβληματικές λόγω των αναπόφευκτων διασυνδέσεων με το κράτος του Κατάρ και του περισσότερο από αμφίβολου ιστορικού του στα ανθρώπινα δικαιώματα.
Όλα αυτά είναι καθαρά ακαδημαϊκά, φυσικά, μέχρι να μάθουμε πώς η QSI σχεδιάζει να ξεπεράσει το εμπόδιο των κανονισμών της UEFA, οι οποίοι ορίζουν ότι η ίδια οντότητα δεν μπορεί να έχει δύο συλλόγους στην ίδια διοργάνωση (Champions League).

Ο Ismael Mahmoud επιβεβαιώνει το σχέδιο του Κατάρ για την Liverpool
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com