Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Trent: «Θα έρθουν τα γκολ από τον Nunez»

Trent: «Θα έρθουν τα γκολ από τον Nunez»

Σίγουρος πως είναι θέμα χρόνου να αρχίσει να σκοράρει ο Darwin Nunez, εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο Trent Alexander-Arnold, ο οποίος αναφέρθηκε στον διεθνή επιθετικό στις τελευταίες του δηλώσεις στα media.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συμμετοχή στα δύο αυτογκόλ του Faes στην προχθεσινή επικράτηση με σκορ 2-1 επί της Leicester, καθώς από δικές τους ενέργειες, έστειλε ο στόπερ την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Trent μιλώντας για τον Darwin, δήλωσε:

“ Νομίζω ότι μιλάω εκ μέρους όλων των παιδιών: ήταν, νομίζω, εξαιρετικός από τότε που ήρθε. Οι άνθρωποι θα τον κρίνουν για τα γκολ του και αυτό είναι μέρος του να είσαι επιθετικός, αυτό είναι μέρος της ζωής. ”

“ Πιστεύω ότι μπορεί να συνεχίσει να βγαίνει από το γήπεδο με το κεφάλι ψηλά, επειδή μπαίνει σε θέσεις που πραγματικά, πραγματικά πληγώνουν τον αντίπαλο. ”

“ Είναι τόσο απειλητικός, μπαίνει στην πλάτη της άμυνας, κρατάει την μπάλα ψηλά, κάνει σουτ, κάνει ό,τι του έχει ζητήσει ο προπονητής. Το πάτημά του, η στάση του, η επιθυμία του, δεν μπορείτε να αμφισβητήσετε τίποτα από αυτά. ”

“ Βρίσκει τον εαυτό του σε αυτές τις θέσεις και όταν έρθουν τα γκολ, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν σαν λεωφορεία του Λονδίνου! Απλώς το περιμένουμε, αλλά είναι ένα φανταστικό παιδί και είναι επίσης ένας εξαιρετικός παίκτης. ”

Θέμα χρόνου να βρει τα γκολ ο Nunez.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com