Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Virgil: «Δεν κάναμε καλή εμφάνιση»

Virgil: «Δεν κάναμε καλή εμφάνιση»

Ειλικρινής στις δηλώσεις του ήταν για ακόμη μια φορά ο Virgil van Dijk, τονίζοντας πως η Liverpool δεν έκανε μια καλή εμφάνιση χθες το βράδυ κόντρα στη Leicester, παρότι πήρε τη νίκη με σκορ 2-1, κάνοντας ανατροπή.

Ο στόπερ μίλησε για την εμφάνιση και τη νίκη:

“ Ανά διαστήματα, νομίζω πως ήμασταν πολύ κακοί. ”

“ Δεν ήταν αρκετά καλό το παιχνίδι μας σήμερα και όλοι το ξέρουμε αυτό. Πρέπει να βελτιωθούμε – είχαν ποιότητα μπροστά και μερικές φορές ήταν επικίνδυνες οι επιθέσεις τους. Πρέπει να ανακάμψουμε και να βελτιωθούμε. ”

“ Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά – κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο Birmingham- προσπαθήσαμε να το συνεχίσουμε – μερικές φορές ήμασταν πολύ γρήγοροι και χάσαμε την μπάλα σε δύσκολες καταστάσεις. Αλλά πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, να έχουμε αυτοπεποίθηση και να προχωρήσουμε μπροστά. ”

Για τα 5 του χρόνια στην ομάδα:

“ Είμαι εδώ 5 χρόνια τώρα – είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω για αυτόν τον όμορφο σύλλογο. Είμαι χαρούμενος που επέστρεψα. ”

Για την μεταγραφή του Cody Gakpo:

“ Ένας καλός παίκτης, ένα καλό παιδί – πρέπει να του δώσουμε χρόνο και είμαι πολύ σίγουρος ότι οι οπαδοί της Liverpool θα του δώσουν χρόνο. Οι αληθινοί οπαδοί θα τον υποστηρίζουν πάντα, πρέπει να αγωνιστεί, να απολαύσει τη στιγμή και να είναι σημαντικός για τον σύλλογο.”

“ Όταν ήρθα ήταν μια εύκολη απόφαση να πάρω, δεν χρειαζόταν να τον πείσω, αλλά απάντησα σε όποιες ερωτήσεις είχε για μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι εδώ. ”

Ο Virgil van Dijk στον χθεσινό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com