Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: «Νικήσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό»

Klopp: «Νικήσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό»

Στους τρεις βαθμούς που πήρε η ομάδα εναντίον της Leicester στάθηκε ο Jürgen Klopp, τονίζοντας πως αυτό είναι το σημαντικότερο, παρότι η εμφάνιση των παικτών του δεν ήταν η καλύτερη στο πρώτο μέρος.

Ο Γερμανός για τον αγώνα και τη νίκη είπε:

“ Ήμασταν λίγο τυχεροί στο πρώτο ημίχρονο – ήμασταν πολύ παθητικοί – και αυτό δεν είναι ποτέ χρήσιμο. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελαν. Παίξαμε όπως ήθελαν. Ήμασταν πολύ ανοιχτοί.”

“ Προκαλέσαμε εμείς τα γκολ και ήταν άτυχο για τον αμυντικό. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο – δεν είναι μια λαμπερή βραδιά αλλά είναι σούπερ, εξαιρετικά σημαντικό σε αυτήν την έντονη περίοδο να κερδίζεις, ειδικά αυτά τα παιχνίδια. Πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια. ”

“ Το γκολ που δεχθήκαμε νωρίς δεν ήταν χρήσιμο, αλλά είμαστε εδώ για να παίρνουμε αποτελέσματα και αυτό κάναμε απόψε. Είχαμε τεράστιες ευκαιρίες, με τον Mo και τον Darwin – θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει 4-1 – αλλά κάνουμε αυτοκριτική και δεν θα κάνουμε πάρτι.”

“ Έπρεπε να αλλάξουμε σχηματισμό σήμερα το πρωί. Μάθαμε τα νέα για τον Fab (γεννάει η γυναίκα του) και τον στείλαμε αμέσως σπίτι. ”

“ Δεχθήκαμε το γκολ γιατί ήμασταν πολύ πίσω στο γήπεδο. Θα ήθελα πολύ να ήμασταν ψηλότερα. ”

Για την εμφάνιση του Nunez:

“ Δεν είναι πολύ δίκαιο να συγκρίνουμε τους επιθετικούς με τον Lewandowski – αλλά το ξεκίνημά του ήταν κάπως έτσι – έχανε ευκαιρίες σαν τρελός στην προπόνηση – αλλά σε αυτές τις στιγμές, όσο οι επιθετικοί έχουν ευκαιρίες, αυτό είναι καλό. ”

“ Δεν μπορώ να δω πολλούς επιθετικούς που θα είχαν αυτές τις ευκαιρίες για να είμαι ειλικρινής – η ταχύτητα είναι απολύτως εξαιρετική. Η πάσα στον Mo στο δεύτερο ημίχρονο απλά ουάου. Εξαιρετική. ”

“ Βλέπω όλα τα θετικά σημάδια – μου άρεσε ο κόσμος απόψε – να τραγουδά για τον Darwin. Είναι εύκολο να απολαμβάνεις το παιχνίδι του. Είναι μια πραγματικά απολαυστικός. ” Είπε ο Klopp.

“ Σε μερικές στιγμές δεν μπορείς να αμυνθείς εναντίον του και δείτε το διαβατήριο του, έχει πολλά ακόμη χρόνια μπροστά του. ”

“ Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση από εκείνον απόψε, δείτε την ευκαιρία του Mo στο δεύτερο ημίχρονο – έβγαλε τρεις παίκτες εκτός παιχνιδιού και απελευθέρωσε τον Μο. Αυτό είναι πραγματικά ξεχωριστό. ”

Για την εμφάνιση των παικτών του:

“ Ο Trent πήγε πολύ καλά, ο Thiago έκανε καλά πράγματα. Δεν παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρό μας απόψε, αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό. ”

Για το ματς με τη Brentford:

“ Πρέπει να παίξουμε καλύτερα με την Brentford, αυτό είναι σίγουρο. ”

Για τον Gakpo πρόσθεσε:

“ Ρίξαμε μια πολύ ακριβή ματιά σε αυτόν – δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή να τον πάρουμε το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς θα ήταν πολύ ακριβός, οπότε σκεφτήκαμε ότι θα το κάνουμε τώρα. Μπορεί να παίξει πολλές θέσεις, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος μαζί του. ”

Κρατά τη νίκη η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com