Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι πρώτες δηλώσεις του Cody Gakpo

Οι πρώτες δηλώσεις του Cody Gakpo

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Liverpool έκανε ο Cody Gakpo, μετά την ανακοίνωση της μετακίνησης του από την PSV στους Reds.

Ο Ολλανδός μίλησε αρχικά για τη μεταγραφή:

“ Αισθάνομαι πολύ καλά, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και να αρχίσω να παίζω για αυτόν τον καταπληκτικό σύλλογο. ”

“ Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος σύλλογος για μένα που έρχομαι και προσπαθώ να δείξω τι μπορώ να κάνω και να προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει πιο όμορφες στιγμές, όπως αυτές είχε ήδη τα προηγούμενα χρόνια. ”

“ Πιστεύω ότι για μένα προσωπικά είναι επίσης καλό να εξελίσσομαι εδώ και υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες εδώ [από τους οποίους] μπορώ να μάθω πολλά πράγματα. ”

Για τον ρόλο του Virgil van Dijk:

“ Τη στιγμή που μιλούσα τηλεφωνικά με τον προπονητή, μπήκε στο γραφείο του προπονητή και μετά με είδε και κουβεντιάσαμε λίγο. ”

“ Μιλήσαμε πολύ στο τηλέφωνο [τις τελευταίες ημέρες]. Αυτό που μου είπε ήταν ότι αυτή είναι η σωστή κίνηση για μένα και για να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης, ότι ο σύλλογος είναι πραγματικά ένας μεγάλος σύλλογος και τεράστιο club, αλλά και σαν μια πραγματική οικογένεια. ”

“ Πιστεύω ότι είναι επίσης πολύ σημαντικό για μένα γιατί είμαι οικογενειακός τύπος. Έλεγε μόνο καλά λόγια. ”

“ Είμαι επίσης χαρούμενος που είναι εδώ, οπότε μπορεί να με βοηθήσει με κάποια πράγματα. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που είμαι εδώ. ”

“ Είναι ο αρχηγός μας, είναι μια σπουδαία προσωπικότητα, είναι ένας σπουδαίος παίκτης. Αυτό που είπα, μπορεί να με βοηθήσει πολύ σε κάποια πράγματα. ”

“ Αλλά ο ίδιος ο σύλλογος είναι επίσης ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και [είναι] ένα πολύ ωραίο επίτευγμα για εμένα προσωπικά ότι υπήρξε ενδιαφέρον από τον σύλλογο και, στο τέλος, ότι είμαι εδώ. ” Είπε ο Gakpo.

Για τη συνεργασία με τον Klopp:

“ Ναι, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Πάντα τον έβλεπα στην τηλεόραση και διάβαζα μερικές ειδήσεις για το στυλ παιχνιδιού και το τι άνθρωπος είναι. Ανυπομονώ πολύ για αυτό. ”

Για τον ανταγωνισμό για μια θέση:

“ Ανυπομονώ πολύ για αυτό. Αυτό που είπα πριν, μπορώ πραγματικά να μάθω από πολλούς παίκτες και είναι για μένα ότι δείχνω ποιος είμαι και προσπαθώ να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα όπου μπορώ. ”

Για το Μουντιάλ του Κατάρ:

“ Όταν έπαιζα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, έπαιζα περισσότερο στο κέντρο, οπότε έπαιζα σαν ένα «ψεύτικο εννιάρι», κάτι σαν αυτό – προσπαθούσα να βρω τους χώρους μου για να πάρω την μπάλα και να ντριμπλάρω ή να προχωρήσω τη μπάλα μπροστά. ”

“ Προσπαθώ να είμαι ένας παίκτης που πηγαίνει μπροστά και προσπαθεί να κάνει επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο και να δημιουργεί ευκαιρίες, να κάνει ντρίμπλες και να δίνει ασίστ και γκολ. Ελπίζω να το φέρω και αυτό στην ομάδα. ”

“ Αυτό που είπα, πρέπει να προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για αυτό και ελπίζω να έχουμε πολλές όμορφες στιγμές. ”

Για την ατμόσφαιρα του Anfield:

“ Ανυπομονώ πραγματικά για αυτό. Άκουσα πολλές υπέροχες ιστορίες για το γήπεδο, για την ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ. ”

Για τις φιλοδοξίες του:

“ Προφανώς να κερδίσουμε όσα περισσότερα τρόπαια μπορούμε ως ομάδα, να αποδώσουμε καλά, να δείξουμε στον κόσμο τι μπορούμε να κάνουμε ως ομάδα και τι μπορώ να κάνω ως παίκτης. Και προσωπικά, απλώς για να συνεχίσουμε να εξελίσσομαι και να γίνουμε καλύτερος παίκτης κάθε σεζόν. ”

Ένα μήνυμα για τον κόσμο: 

“ Είμαι πραγματικά ευγνώμων που όλοι με καλωσορίζουν τόσο θερμά και ανυπομονώ πραγματικά να τους δω όλους στο γήπεδο και στην πόλη. Οπότε, ευχαριστώ πολύ. ”

Για τον Mo Salah:

“ Είναι πραγματικά υπέροχο που θα παίζω μαζί του. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και ανυπομονώ να μάθω πράγματα από αυτόν και να δω πώς τα κάνει, ώστε να βελτιώσω το παιχνίδι μου και να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια μαζί. ”

Ο Cody Gakpo είναι παίκτης της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com