Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Bajcetic: «Απίστευτη στιγμή το πρώτο μου γκολ»

Bajcetic: «Απίστευτη στιγμή το πρώτο μου γκολ»

Ως απίστευτη στιγμή χαρακτήρισε ο Stefan Bajcetic το πρώτο τέρμα που σημείωσε με τη φανέλα της Liverpool στον προχθεσινό αγώνα κόντρα στην Aston Villa στο Villa Park, κλειδώνοντας παράλληλα το διπλό της ομάδας.

Μιλώντας για το γκολ που σημείωσε, δήλωσε:

“ Απίστευτο! Μόλις μπήκα και προσπάθησα να τρέξω και να αμυνθώ – αυτή ήταν η δουλειά μου. Είδα τον Darwin να τρέχει και σκέφτηκα, «Εντάξει, πρέπει να πάω εκεί». Η μπάλα ήρθε σε μένα και δεν ήξερα τι να κάνω – δεν έχω συνηθίσει να βάζω γκολ! ”

“ Είδα τη μακρινή μπαλιά, ξέρω πόσο γρήγορος είναι ο Darwin και ξέρω πόσο καλός είναι, οπότε ήξερα ότι θα έπαιρνε κάτι από αυτή τη μπάλα. Έτσι μόλις μπήκα στη μεγάλη περιοχή, ήρθε η μπάλα και σκόραρα. ”

“ Απλώς δεν ήξερα τι να κάνω. Απλώς σκέφτηκα [για] όλη τη δουλειά που έχω κάνει, πώς μετακόμισα από την Ισπανία πολύ νέος – αυτό ήταν δύσκολο – και απλά ανταμείφθηκα. ”

Όσο για τον ρόλο του στην ομάδα: 

“ Είμαι εδώ για όλη τη σεζόν δουλεύοντας και προσπαθώντας να μάθω και να παρακολουθήσω. Το Ντουμπάι ήταν πολύ καλή εμπειρία γιατί έπαιξα σε δύο παιχνίδια και απέκτησα εμπειρία και αυτοπεποίθηση. Ελπίζω να έχω περισσότερα λεπτά και να συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και να μαθαίνω. ”

Ο Bajcetic άνοιξε λογαριασμό με τη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com