Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι ο Adrian;

Θα ολοκληρώσει το συμβόλαιο του μέχρι το καλοκαίρι ο Adrian;

Ο τερματοφύλακας της Liverpool Adrian, υπάρχει περίπτωση να φύγει από το Anfield στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με το ESPN.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει ότι με τον Caoimhin Kelleher να είναι πλέον ο δεύτερος τερματοφύλακας της Liverpool πίσω από τον διεθνή Βραζιλιάνο Alisson, ο πρώην τερματοφύλακας της West Ham Utd θα μπορούσε να φύγει στα μέσα της σεζόν. Αν και κατά τη γνώμη μας, η Liverpool είναι απίθανο να αφήσει τον Adrian να φύγει τον άλλο μήνα.

Ο 35χρονος Ισπανός είναι η τρίτη επιλογή τερματοφύλακα στο Anfield αυτή τη στιγμή, αλλά ο Jurgen Klopp γνωρίζει τη σημασία της επιλογής τριών ποιοτικών παικτών στο τέρμα. Φανταστείτε ένα απίθανο σενάριο αν ο Alisson υποστεί μακροχρόνιο τραυματισμό… Ο Kelleher είναι ένας πολύ καλός και ικανός τερματοφύλακας, αλλά ο Adrian είναι πιο έμπειρος και θα ήταν μια επιπλέον επιλογή για τη Liverpool τότε.
Πέραν τούτου, πρέπει να συνυπολογισθεί το γεγονός ότι, ο Ισπανός με τον χαρακτήρα του, είναι ιδιαίτερα επιδραστικός θετικά, στο κλίμα των αποδυτηρίων, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για τον Klopp στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Το συμβόλαιο του Adrian με τη Liverpool λήγει το προσεχές καλοκαίρι του 2023. Έτσι, είναι απίθανο ο σύλλογος του Merseyside να πάρει πολλά χρήματα για τον 35χρονο τερματοφύλακα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εάν και εφ’ όσον στέκει το δημοσίευμα του ESPN.
Ο Adrian έχει πραγματοποιήσει 139 συμμετοχές στην Premier League μέχρι στιγμής στην καριέρα του, κρατώντας 38 φορές ανέπαφη την εστία του.

Πιθανό να αποχωρήσει τον Γενάρη ο Adrian
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com