Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: «Να κρατήσουμε τα θετικά»

Robertson: «Να κρατήσουμε τα θετικά»

Η Liverpool θα πρέπει να κρατήσει όσα θετικά μπορεί από τον χθεσινοβραδινό αγώνα με την Manchester City, παρά τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Carabao Cup, όπως δήλωσε ο Andy Robertson.

Ο Σκωτσέζος ανέφερε μετά το τέλος του ματς:

“ Ναι, είχαμε ευκαιρίες, είχαν ευκαιρίες. Ήταν ένα ανοιχτό παιχνίδι, αλλά προφανώς είμαστε απογοητευμένοι που είμαστε εκτός του κυπέλλου. ”

“ Υπήρχαν θετικά, δημιουργώντας ευκαιρίες, μερικές φορές φανήκαμε καλοί με την μπάλα, αλλά υπήρχαν και λάθη. Είναι το πρώτο μας παιχνίδι πίσω μετά από πολύ καιρό και δεν είναι συχνά το πρώτο παιχνίδι που δίνεις κόντρα στη City. ”

“ Θέλαμε να μείνουμε σε αυτό το κύπελλο, ξέρουμε πόση χαρά μας έφερε την περασμένη σεζόν. Τελικά το αποτέλεσμα απογοητευτικό, αλλά όταν δούμε τα κλιπ θα πάρουμε τα θετικά. Ήταν ένα καλό παιχνίδι. ”

“ Δεν ξεκινήσαμε καλά, μείναμε πίσω, ο Fabio σημείωσε ένα υπέροχο γκολ, μείναμε πίσω νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, αντιδράσαμε τόσο καλά, είχαμε μερικές ευκαιρίες και μετά κλειστήκαμε ξανά. ”

“ Αυτά είναι πράγματα που δεν μπορούν να συμβούν – τα αποδυτήρια τους θα είναι πολύ πιο χαρούμενα από τα δικά μας. ”

“ Τα γκολ που δεχθήκαμε είναι απογοητευτικά. Πετύχαμε δύο πολύ καλά γκολ από την άποψή μας, είχαμε μερικές καλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε. Αλλά συνολικά ήταν ένα αρκετά ομοιόμορφο παιχνίδι και εκείνοι αξιοποίησαν τις ευκαιρίες τους και εμείς μόνο δύο. ”

Ηττήθηκε στο Etihad η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com