Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Κώστας Τσιμίκας: «Μηχανή του γκολ θα γίνει ο Darwin Nunez»

Κώστας Τσιμίκας: «Μηχανή του γκολ θα γίνει ο Darwin Nunez»

Ο Κώστας Τσιμίκας, υποστηρίζει ότι θα έρθουν περισσότερα γκολ από τον Darwin Nunez κατά την πρώτη του σεζόν στον Σύλλογο.

Η καριέρα του Nunez στη Liverpool ξεκίνησε άσχημα και δεν βοηθήθηκε καθόλου με την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στο ματς με την Crystal Palace, η οποία αποτέλεσε μια σκληρή «εισαγωγή» στην πραγματικότητα της Premier League. Συν τοις άλλοις, η Liverpool δεν ήταν στην καλύτερή της κατάσταση φέτος, πασχίζοντας να αντιμετωπίσει την πώληση του Sadio Mane, δυσκολευόμενη να βρει συνοχή.

Αλλά ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε στην Athletic ότι, ο Nunez ούτως ή άλλως βελτιώνεται αρκετά και μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, βοηθώντας με τα γκολ του την ομάδα.

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ είπε χαρακτηριστικά: «Ο Darwin είναι τόσο ταλαντούχος. Αυτό ήταν ξεκάθαρο σε όλους μας όταν παίξαμε με την Benfica την περασμένη σεζόν. Ήμασταν πολύ χαρούμενοι όταν ήρθε σε μας.»

«Όλοι οι παίκτες χρειάζονται λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν σε ένα νέο σύστημα και σχέδιο παιχνιδιού. Ακόμη περισσότερο για τον Darwin, καθώς δεν μιλάει αγγλικά, αλλά δεν ανησυχώ καθόλου γι’ αυτόν. Θα γίνει μηχανή του γκολ για εμάς. Γίνεται όλο και καλύτερος».

Η Liverpool αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών στην επίθεση με τους Luis Diaz και Diogo Jota, πράγμα που σημαίνει ότι ο Darwin θα πρέπει να έχει τεράστιο ρόλο όταν τώρα στην επανεκκίνηση της σεζόν. Αυτό ξεκινά αύριο κιόλας απέναντι στη Manchester City και θα ήταν δείγμα προθέσεων αν μπορούσε να κερδίσει την ομάδα του Pep Guardiola στο EFL cup.

Ο Darwin είναι ακόμα ακατέργαστο διαμάντι, αλλά στο Anfield λένε ότι έχει όλα τα φόντα για να γίνει κορυφαίος επιθετικός όταν δέσει πλήρως στη Liverpool.

Κώστας Τσιμίκας: «Μηχανή του γκολ θα γίνει ο Darwin Nunez»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com