Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Πάει για Bellingham ΚΑΙ Fernandez τον Γενάρη η Liverpool»

«Πάει για Bellingham ΚΑΙ Fernandez τον Γενάρη η Liverpool»

Πρόθυμη να πυροδοτήσει δύο πανίσχυρες μεταγραφικές βόμβες τον ερχόμενο μήνα παρουσιάζεται από διάφορες πηγές η Liverpool.

Ο λόγος έχει να κάνει για τον Jude Bellingham της Borussia Dortmund και τον Enzo Fernandez της Benfica.

Τα δεδομένα για τον χαφ του Γερμανικού συλλόγου είναι πάνω – κάτω γνωστά. Όπως έχετε ενημερωθεί ήδη από το Liverpool.gr, οι Reds είναι σε θέση οδηγού για την απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να έχει πεισθεί πλήρως από το πρότζεκτ που του έχει παρουσιάσει η ομάδα και ο Jurgen Klopp.

Το νέο, αλλά η αλήθεια είναι αναμενόμενο, δεδομένο έρχεται από τον Kevin Palmer και είναι πως η Liverpool, όπως φαίνεται, θα επιχειρήσει να κλείσει το deal από τον Γενάρη, μη αφήνοντας το οποιοδήποτε περιθώριο στη Real Madrid ή στην Manchester City να σκέφτονται τρόπους να… κλέψουν τον παίκτη.

Η δεύτερη βόμβα, όμως, έχει να κάνει με τον άνθρωπο που έχει σηκώσει το βάρος στα χαφ της Αργεντινής και την οδηγεί και αυτός προς το τρόπαιο, τον Enzo Fernandez.

Ο 22χρονος κεντρικός μέσος μεταγράφηκε μόλις το προηγούμενο καλοκαίρι από την Benfica έναντι μόλις 12 εκατομμυρίων ευρώ, με τη Liverpool τότε να έχει τσεκάρει τη περίπτωσή του.

Ο ποδοσφαιριστής έπεισε, δικαιολόγησε τον θόρυβο γύρω από το όνομά του, όμως δεδομένα οι Reds θα πρέπει να πληρώσουν ακριβά την ολιγωρία του καλοκαιριού αν θέλουν να κάνουν δικό τους τον ποδοσφαιριστή.

Το σοκαριστικό είναι πως ίσως και να το κάνουν! Ο Fernandez έχει μία ρήτρα στο εκκωφαντικό νούμερο των 120 εκατομμυρίων ευρώ στο συμβόλαιό του και, σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή και συγκεκριμένα τον Gustavo Yarroch, η Liverpool είναι διατεθειμένη να την ενεργοποιήσει!

Η ενημέρωση που έρχεται από την Αργεντινή είναι πως ο Yarroch ειδικεύεται σε θέματα της «Albiceleste» αλλά και της… River Plate.

Μάλιστα, οι «Millonarios» φέρονται να διαρρέουν τις τελευταίες ώρες πως περιμένουν άμεσα στα ταμεία τους να μπουν περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ από το ποσοστό μεταπώλησης το οποίο έχουν συμφωνήσει με την Benfica.

Με λίγα λόγια, από ότι φαίνεται έχουν πληροφόρηση από τους Πορτογάλους πως η ρήτρα του Enzo θα ενεργοποιηθεί και πως ο παίκτης θα μετακομίσει μακριά από το Da Luz.

Όλα αυτά έρχονται μόλις μερικές ώρες μετά τα δημοσιεύματα όπως αυτό της αργεντίνικης Capital περί απόλυτης συμφωνίας μεταξύ Liverpool και Enzo.

Οι Reds δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοιες κινήσεις, όμως μετά τις πολλαπλές αποχωρήσεις σε οργανωτικό επίπεδο και την ενδεχόμενη πώληση μέρους ή όλων των μετοχών της FSG, έγινε γνωστό πως το αθλητικό και οικονομικό πλάνο της ομάδας θα διαφοροποιηθεί, κάτι που λίγο – πολύ έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος ο Klopp.

Μένει να δούμε αν η Liverpool όντως τινάξει την μπάνκα τον Ιανουάριο με δύο μεταγραφές κορυφαίου επιπέδου σε ένα χώρο που πονάει πολύ, ή αν θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι.

Κόντρα στη Κροατία αγωνίζεται το βράδυ της Τρίτης η Αργεντινή του Enzo Fernandez για μια θέση στο τελικό του Μουντιάλ.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com