Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Neville: «O Henderson θα σκέφτεται το μέλλον του στην Εθνική ομάδα»

Neville: «O Henderson θα σκέφτεται το μέλλον του στην Εθνική ομάδα»

Ο Gary Neville σχολίασε στο Skyports σχετικά με το μέλλον του Jordan Henderson & του Kyle Walker στην Εθνική Αγγλίας, λόγω της ηλικίας τους.

Η Αγγλία, μετά την ήττα με 2-1 από την Γαλλία τέθηκε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου και μάλιστα για 7η φορά στην προημιτελική φάση.
Ο αποκλεισμός των «Three Lions», από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπορεί να έφερε, από τη μία πλευρά, πίκρα και απογοήτευση στις τάξεις τους, αλλά από την άλλη η παρουσία και το ταλέντο νεαρών παικτών όπως οι Phil Foden, Bukayo Saka and Jude Bellingham τους γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον.

Ωστόσο, θα τεθούν και ερωτήματα σχετικά με το μελλον παικτών όπως οι Kyle Walker και Jordan Henderson. Ο Henderson είναι ο δεύτερος γηραιότερος παίκτης στην εθνική ομάδα της Αγγλίας. Μόνο ο Walker είναι μεγαλύτερος από αυτόν, για μόλις λίγες εβδομάδες.

Ο αρχηγός της Liverpool δεν ξεκίνησε στα δύο πρώτα παιχνίδια της Αγγλίας, αλλά κατέληξε να ξεκινά στα τρία τελευταία έχοντας μπει με το σπαθί του στην βασική σύνθεση του Gareth Southgate.

To Euro 2024 θα βρει τον Henderson στα 34 του χρόνια και το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο στα 36 του, συνεπώς το μέλλον του στην εθνική ομάδα της Αγγλίας φαντάζει αβέβαιο.

Ο Gary Neville, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Henderson, μετά το πέρας του παιχνιδιού, ανέφερε στο Sky Sports ότι είναι φυσικό ο 32χρονος μέσος να σκέφτεται ότι οι μέρες του στο Παγκόσμιο Κύπελλο πιθανόν να έχουν τελειώσει, δεδομένης της ηλικίας του και της τετραετούς αναμονής για άλλη μια ευκαιρία.

«Η σκέψη μου είναι με μερικά από τα παιδιά που αγωνίστηκαν απόψε…Ο Jordan Henderson, στην ηλικία που βρίσκεται, βλέπεις την συνέντευξη του και αναρωτιέσαι…Άραγε στο πίσω μέρος του μυαλού του, θα σκέφτεται..θα βρεθώ ξανά εδώ; Θα αγωνιστώ ξανά στο Παγκόσμιο Κύπελλο;…Τέτοια πράγματα περνούν από το μυαλό μου σήμερα», κατέληξε ο Neville.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com