Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ένιωσε νέες ενοχλήσεις και επιστρέφει στην Αγγλία ο Diaz!

Ένιωσε νέες ενοχλήσεις και επιστρέφει στην Αγγλία ο Diaz!

Άσχημη εξέλιξη είχε η σημερινή προπόνηση της Liverpool στο Dubai, αφού ο Luis Diaz ένιωσε νέες ενοχλήσεις και επιστρέφει άμεσα στο Νησί, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος του, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί να απουσιάσει.

Ο Κολομβιανός άσος είχε τραυματιστεί στο γόνατο στην ήττα με 3-2 στο Emirates από την Arsenal τον Οκτώβριο και έκτοτε δεν τον είχαμε δει να αγωνίζεται σε κάποιον αγώνα.

Έδειξε όμως να είχε ξεπεράσει το πρόβλημα του και προπονούταν κανονικά από την Τρίτη, όμως σήμερα, Παρασκευή, παραπονέθηκε για νέες ενοχλήσεις και από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας αποφασίστηκε να επιστρέψει άμεσα στην Αγγλία.

Ο Klopp επί του θέματος δήλωσε:

“ Είναι όλα καλά [από άποψη φυσικής κατάστασης] με τα αγόρια που είναι εδώ. Αυτό που δεν είναι καλό είναι ότι πρέπει να δούμε τι έχει γίνει με τον Lucho. Ένιωσε κάτι και πρέπει να έχουμε περαιτέρω αξιολόγηση στην Αγγλία, αλλά εκτός από αυτό φαίνονται όλα πολύ, πολύ καλά. ” Ανέφερε ο Γερμανός.

Επιπρόσθετα στη σημερινή προπόνηση, ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Thiago Alcantara, Joel Matip και Curtis Jones.

Με τους δύο πρώτους η ομάδα δεν θέλει να πάρει ρίσκα ενώ ο νεαρός μέσος παραμείνει ανέτοιμος, όπως σας μεταφέραμε και προχθές.

Άτυχος ξανά ο Luis Diaz που γυρίζει στο Νησί.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com