Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πότε αναμένεται να επιστρέψει ο Darwin Nunez στις προπονήσεις

Πότε αναμένεται να επιστρέψει ο Darwin Nunez στις προπονήσεις

Ο Darwin Nunez ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ομάδα της Ουρουγουάης μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Σελέστε στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Συνεπώς, από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις της Liverpool. Η ένταξη του στις προπονήσεις θα γίνει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, 10 μέρες μετά το τελευταίο του παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Δεν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για το πότε θα επιστρέψουν στην ομάδα οι 5 εναπομείναντες ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Οι Reds θα βρίσκονται στο Dubai για τα φιλικά της δεύτερης φετινής τους προετοιμασίας τουλάχιστον έως τις 16 Δεκεμβρίου όταν και θα αντιμετωπίσουν την AC Milan. Κρίνεται σχεδόν απίθανο να ακολουθήσει την αποστολή κάποιος από τους παίχτες που είναι ακόμα στο Κατάρ.

Ο Nunez ελπίζει να αφήσει πίσω του το απογοητευτικό πέρασμα της Ουρουγουάης στο Μουντιάλ του Κατάρ και να επικεντρωθεί στις υποχρεώσεις του με τη Liverpool. Είναι σίγουρα απογοητευμένος και από τη δική του παρουσία, καθώς ενώ πήρε πολλές ευκαιρίες, δε κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Στις τελευταίες 10 εμφανίσεις του με τους Reds σκόραρε 7 φορές και όλοι οι φίλοι της Liverpool ελπίζουν να συνεχίσει στον ίδιο και σε καλύτερο ρυθμό, μετά τη διακοπή. Υπάρχει ανησυχία μήπως η διακοπή και η κακή του παρουσία στο Mundial θα τον επηρεάσουν αρνητικά, αλλά το Παγκόσμιο Κύπελλο ανήκει ήδη στο παρελθόν για εκείνον και μπορεί να επικεντρωθεί στο έργο του με τους Reds.

Πότε αναμένεται να επιστρέψει ο Darwin Nunez στις προπονήσεις
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com