Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Χαρούμενος με την επιστροφή του στις προπονήσεις ο Luis Díaz

Χαρούμενος με την επιστροφή του στις προπονήσεις ο Luis Díaz

Ο Luis Díaz ανακοίνωσε την επιστροφή του στην προπόνηση της Liverpool την Τρίτη με ένα μήνυμα πέντε λέξεων στο Instagram. Ο Κολομβιανός επέστρεψε στην δράση!

Ο Luis Díaz επιστρέφει επιτέλους στις προπονήσεις καθώς η Liverpool ξεκινά την προετοιμασία της στο Dubai. Οι Reds συγκεντρώθηκαν για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για να «ξαναχτίσουν» τη φυσική τους κατάσταση στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Η ελπίδα όλων των Red fans φυσικά, είναι η Liverpool να βρει την καλύτερη φόρμα της. Δεν το έχουμε δει πραγματικά στο πρώτο μισό της χρονιάς και έτσι οι Reds μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτόν τον χρόνο για να το παρουσιάσουν.

Ξεκίνησαν έτσι με το καλύτερο δυνατό τρόπο, με τον Diaz να επιστρέφει στις προπονήσεις. Ο Κολομβιανός ήταν εκτός δράσης από τις 9 Οκτωβρίου στην ήττα της Liverpool από την Arsenal.

Τώρα επέστρεψε – κάτι που γιόρτασε με μια μικρή ανάρτηση στο Instagram.

«Πολύ χαρούμενος που επέστρεψα», έγραψε.

Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενοι που ο Díaz επέστρεψε και αποκομίζει πλήρως το όφελος από το προπονητικό πρόγραμμα. Ο Diogo Jota είναι ένας άλλος παίκτης μας που είναι εκεί, αλλά δεν θα μπορεί να προπονηθεί πλήρως, με την αναμενόμενη ημερομηνία επιστροφής του στα τέλη Ιανουαρίου.

Ο Díaz, ωστόσο, φαίνεται έτοιμος και ορεξάτος να μπει στην δράση. Αποθεραπεύτηκε, ξεκουράστηκε και τώρα παίρνει μέρος στην μίνι προετοιμασία της Ομάδας, για να μπορεί να πάρει μέρος στο δεύτερο μισό της σεζόν, με πλήρη φυσική κατάσταση.

Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα για τον Κολομβιανό, που μοιράζεται με το μεγαλύτερο μέρος της πρώτης ομάδας. Η Liverpool είχε μόνο 7 παίκτες που πήγαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με τον Darwin Nunez να αποκλείεται στη φάση των ομίλων. Αυτό σημαίνει ότι σε αντίθεση με τους περισσότερους μεγάλους συλλόγους, ο Jurgen Klopp βλέπει τους περισσότερους παίκτες του να ξεκουράζονται πριν από το τέλος του Mundial.

Η Real Madrid για παράδειγμα, αντίπαλος των Κόκκινων στην φάση των 16 του Champions League, έχει τους περισσότερους από τους καλύτερους παίκτες της να αγωνίζονται στο Κατάρ. Ο Díáz, μαζί με τους Mo Salah, Thiago και Andy Robertson μεταξύ άλλων, ξεκουράστηκαν. Η Liverpool θα θέλει να εκμεταλλευτεί αυτό το πλεονέκτημα και να το χρησιμοποιήσει, για να έχει το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Χαρούμενος με την επιστροφή του στις προπονήσεις ο Luis Díaz
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com