Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Beckham σε Trent: «Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις ως τώρα»

Beckham σε Trent: «Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις ως τώρα»

Ο David Beckham εθεάθη να δίνει συμβουλές στον δεξιό μπακ της Liverpool, Trent Alexander-Arnold, ενόψει του αγώνα της Αγγλίας με τη Γαλλία.

Ο David Beckham είπε στον Trent Alexander-Arnold «συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις ως τώρα» μετά από μια επίσκεψη στο προπονητικό κέντρο της Αγγλίας στο Κατάρ.

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας εθεάθη σε συνομιλία με τον σταρ της Liverpool καθώς του πρόσφερε συμβουλές για τα ελεύθερα χτυπήματα και τη σέντρα της μπάλας.Ο Alexander-Arnold έκανε τη μοναδική του εμφάνιση στο Παγκόσμιο Κύπελλο όταν μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο στη νίκη με 3-0 επί της Ουαλίας. Ο 24χρονος πιθανότατα θα είναι στον πάγκο το βράδυ του Σαββάτου καθώς η ομάδα του Gareth Southgate θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στους προημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Όταν ήμουν στη United, ο Ferguson συνήθιζε να βοηθάει», είπε ο Beckham στον Trent. «Τη στιγμή που με έβλεπε να είμαι εκτός ρυθμού, είτε με το τρέξιμο, είτε με τον τρόπο που έκανα τα χτυπήματα της μπάλας, θα με διόρθωνε, θα με επανέφερε στο παιχνίδι με τις οδηγίες του. Θα ήξερε ακριβώς τι έκανα λάθος. Όμως συνέχισα να κάνω το ίδιο ξανά και ξανά, δεν άλλαξα ποτέ την τεχνική μου.»

Στη συνέχεια, ο σταρ της Liverpool ρώτησε αν ο Beckham είχε μια «προτιμώμενη πλευρά» για να σημαδεύει στο τέρμα, στην οποία ο πρώην άσσος της United απάντησε: «Όχι πραγματικά. Σκόραρα ένα γκολ εναντίον του Jamo (David James) στο Anfield, όπου πέρασα την μπάλα από το τείχος και πήγε από την άλλη πλευρά. Για να είμαι δίκαιος, μου άρεσαν και οι δύο πλευρές. Πάντα. Είναι μία ρουτίνα, μία επανάληψη.»

«Είναι ναι, είναι ρουτίνα και επανάληψη», συμφώνησε ο Alexander-Arnold.

Η συζήτηση τελείωσε με ένα πλατύ χαμόγελο από τον αμυντικό της Liverpool, αφού ο Beckham του είπε να συνεχίσει να εξασκεί τα ελεύθερα χτυπήματά του, λέγοντάς του «είναι τόσο σημαντικό», προτού δώσει στον επερχόμενο σταρ μια τεράστια ώθηση αυτοπεποίθησης: «Προφανώς το κάνεις καλά, οπότε συνέχισε να κάνεις ό,τι κάνεις. Διότι είσαι ικανός στο να το κάνεις!»

Beckham σε Trent: «Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις ως τώρα»
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com