Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τέλος ο Dirk Kuyt από την Ολλανδική ADO Den Haag

Τέλος ο Dirk Kuyt από την Ολλανδική ADO Den Haag

Ο Dirk Kuyt απολύθηκε από την ολλανδική ADO Den Haag μετά το κακό ξεκίνημα της σεζόν, όπου κέρδισε μόλις τέσσερα από τα πρώτα 16 παιχνίδια της.

Ο πρώην επιθετικός της Liverpool άντεξε μόλις 176 ημέρες στην πρώτη του δουλειά ως manager του Ολλανδικού συλλόγου. Ο 42χρονος πρώην διεθνής Ολλανδός, διορίστηκε προπονητής του ολλανδικού συλλόγου της δεύτερης κατηγορίας μόλις το καλοκαίρι, αλλά αποχωρεί μετά από μόλις 5,5 μήνες, με την ομάδα να βρίσκεται στην 17η του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Kuyt οδήγησε την ομάδα του σε μόλις τέσσερις νίκες και βρέθηκε αντιμέτωπος με απογοητευμένους οπαδούς στο προπονητικό κέντρο τον Σεπτέμβριο, μετά το χειρότερο ξεκίνημα της ομάδας σε μια σεζόν.

Τα ολλανδικά μέσα ενημέρωσης AD ανέφεραν την απόλυσή του, με την Eerste Divisie να βρίσκεται σε διακοπή του Παγκοσμίου Κυπέλλου μέχρι τις 11 Δεκεμβρίου, προσφέροντας στην ADO την ευκαιρία να δράσει, για να προσπαθήσει να ανατρέψει την τωρινή κατάσταση.

Ήταν αναμενόμενο ότι θα διεκδικούσε την άνοδο στην Eredivisie αυτή τη σεζόν υπό τον Kuyt, αφού έχασε τον Μάιο στα play offs ανόδου στα πέναλτι από την Excelsior, χάνοντας προβάδισμα τριών τερμάτων στο δεύτερο παιχνίδι!
Η Den Haag δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια της και ηττήθηκε με 1-0 εντός έδρας από τη Roda στην τελευταία της αναμέτρηση, αφήνοντας την ομάδα στην τέταρτη θέση πριν το τέλος με μόλις 16 βαθμούς σε 16 παιχνίδια.

Τέλος ο Dirk Kuyt από την Ολλανδική ADO Den Haag
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com